Ligue 1 este a doua întrecere din Top 5 campionate în Europa care își cunoaște deja campioana. PSG a redevenit regina Franței, în urma remizei cu Lens, scor 1-1, în cadrul unui joc din etapa a 34-a. Vedetele de la Paris au luat un avans de 16 puncte în fața echipei Marseille, diferență care nu poate fi recuperată de adversară în 5 jocuri.
Lionel Messi a marcat în minutul 68, cu o execuție superbă din afara careului. Lens a egalat însă pe final de joc, prin Jean (min. 88), chiar dacă era în inferioritate numerică.
Liga Campionilor UEFA
Șeful lui Real Madrid a uitat deja de Mbappe! Ce a spus după victoria din finala Champions League
ACUM 2 ORE

PSG a egalat recordul lui Saint-Etienne

Recuperând coroana în Ligue 1, PSG a egalat recordul echipei Saint-Etienne de 10 titluri. Nicio altă grupare nu a cucerit mai multe trofee în campionatul Franței, de-a lungul istoriei. Marseille are 9 titluri, Monaco și Nantes – câte 8, iar Lyon – 7.
8 dintre cele 10 trofee ale parizienilor în campionat au fost obținute în era proprietarilor din Qatar, datorită politicii lor generoase pe piața de transferuri și a capacității de a atrage pe unii dintre cei mai talentați jucători din fotbalul mondial.
PSG a cucerit titlul, dar bucuria starurilor a fost moderată. Asta poate și pentru că echipa a părăsit Liga Campionilor în acest sezon încă din faza optimilor de finală.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
27/05/2022 LA 07:30