Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drumul spre Madrid! Anunțul presei din Spania

Bianca Dumitru

Publicat 20/01/2022 la 08:24 GMT+2

PSG se va despărți în vara de Mauricio Pochettino, jurnaliștii din Spania anunțând că oficialii de pe Parc des Princes au ajuns la un acord cu Zinedine Zidane.

Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain celebrate his goal with Thilo Kehrer during the Ligue 1 Uber Eats's game between Paris Saint-Germain and Brest at Parc des Princes on January 15, 2022 in Paris, France. (Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Șefii lui PSG s-ar fi decis în legătură cu viitorul lui Mauricio Pochettino pe Parc de Princes. Potrivit jurnaliștilor de la Marca, oficialii parizienilor ar vrea să se despartă de antrenorul argentinian la sfârșitul acestui sezon, iar în locul lui va fi adus Zinedine Zidane, cu care s-ar fi ajuns deja la un acord.
Conform jurnalistului Jose Felix Diaz, Nasser Al-Khelaifi intenționează să-l îndepărteze pe Pochettino de la echipă în vară indiferent de locul pe care se va afla echipa la finalul stagiunii. Zidane ar fi fost dorit încă din această iarnă pe Parc des Princes, în condițiile în care argentinianul se afla în atenția celor de la Manchester United, însă mutarea nu va avea loc acum.
Dorința șefilor lui PSG de a-l aduce pe fostul antrenor de la Real Madrid face parte din planul de a-l convinge pe Kylian Mbappe să rămână în Franța, fotbalistul căruia îi expiră contractul la finalul acestui sezon spunând că Zidane este unul dintre idolii săi și că și-ar dori să lucreze alături de el.
Dacă va semna cu parizienii, Zinedine Zidane va trebui să înceapă un proces de reconstrucție a echipei și să le găsească înlocuitori unora dintre cei mai importanți jucători din vestiar care au peste 32 de ani, cum ar fi Lionel Messi, Angel Di Maria, Sergio Ramos sau Ander Herrera.
Antrenorul francez este lider de contract din iunie 2021, când a plecat de la Real Madrid, club alături de care a reușit performanțe incredibile. Zidane ar fi dorit și în Premier League, la Newcastle, dar echipa se află în pericol de retrogradare, iar ideea de a antrena în Championship nu îi este pe plac tehnicianului care nu ia în considerare această variantă.
Citește și:

Pochettino a pierdut susținerea vestiarului

Nemulțumirile parizienilor cu privire la Pochettino au fost dezvăluite în presa din Franța încă de la începutul lunii decembrie. Înaintea partidei cu Club Brugge din ultima etapă a grupelor Champions League, jurnaliștii publicației L'Equipe anunțau că antrenorul parizienilor este sub presiune, oamenii din anturajul lui Lionel Messi având semne de întrebare privind stilul tactic și planul de joc ale lui Mauricio Pochettino.
Tehnicianul nu a reușit să impresioneze pe banca tehnică a celor de la PSG, deși are la dispoziție o echipă plină de jucători importanți, printre care se remarcă Neymar, Kylian Mbappe, Angel Di Maria și Lionel Messi.
În ciuda faptului că sunt lideri în clasamentul din Ligue 1, parizienii au fost criticați pentru rezultatele slabe, iar Pochettino a părut că nu reușește să găsească formula ideală, tripleta din atac, Messi-Mbappe-Neymar, nereușind să profite, de multe ori, de ocaziile ivite.
Astfel, conform jurnaliștilor din Franța, oamenii din jurul argentinianului sunt îngrijorați de strategia antrenorului, considerând că stilul de joc al lui Pochettino este 'restrictiv'. În același timp, și jucătorii de la PSG pun presiune asupra tehnicianului, fiind de părere că acesta nu este suficient de dur, adoptând mai degrabă o abordare echilibrată și înțelegătoare față de fotbaliști.
În aceste condiții, potrivit unor surse apropiate clubului, Pochettino a pierdut susținerea unor persoane din cadrul echipei, iar acest lucru s-ar putea traduce prin despărțirea tehnicianului de echipă la finalul acestui sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo