Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, convinsă să achite 40 de milioane de euro de un tânăr de doar 19 ani!

Alex Masgras

Publicat 12/10/2021 la 18:37 GMT+3

Paris Saint-Germain este una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor, după o vară în care au adus mai multe staruri, printre care și Lionel Messi. Cu toate acestea, parizienii investesc și în viitor, iar PSG este pregătită să dea 40 de milioane de euro pentru un tânăr de 19 ani.

MAURICIO POCHETTINO (ENTRAINEUR PSG) FOOTBALL

Credit imagine: Imago

Nuno Mendes, în vârstă de 19 ani, se află printre jucătorii care au sosit în această vară pe Parc des Princes. Tânărul fundaș stânga al celor de la PSG a fost împrumutat în această vară de la Sporting Lisabona pentru 7 milioane de euro. Cu toate acestea, francezii ar fi dorit să îl cumpere încă din această vară, dar nu a putut realiza acest transfer din cauza regulilor fairplay-ului financiar.
Watford - Liverpool, etapa 8

PSG, 40 de milioane de euro pentru a finaliza transferul lui Nuno Mendes

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, tânărul de 19 ani a impresionat la pe Parc des Princes, jocul acestuia fiind catalogat drept entuziasmant în debutul acestui sezon. Astfel, PSG va achita alte 40 de milioane de euro vara viitoare celor de la Sporting Lisabona pentru transferul definitiv al portughezului, suma totală plătită pentru acesta ajungând la 47 de milioane de euro.
De la sosirea pe Parc des Princes, Mendes a fost integralist în trei ocazii, în victoriile cu Lyon din Ligue 1 și cu Manchester City din UEFA Champions League, dar și în înfrângerea de pe terenul lui Rennes din etapa trecută. La echipa națională, acesta a jucat în primele 45 de minute ale amicalului cu Qatar, astăzi urmând partida din preliminarii contra reprezentativei din Luxemburg.
În ceea ce privește Ligue 1, următorul meci al lui Nuno Medes la Paris Saint-Germain va fi vineri seară, atunci când echipa lui Mauricio Pochettino va primi vizita celor de la Angers.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo