Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, cu Messi, Mbappe și Neymar titulari, înfrângere cu Nantes! "Canarii", spectacol în fața liderului din Ligue 1

Irina Aldea

Actualizat 20/02/2022 la 00:00 GMT+2

După succesul entuziasmant din UEFA Champions League, de la începutul săptămânii, în fața lui Real Madrid, PSG s-a încurcat teribil în Ligue 1, în etapa cu numărul 25, în fața celor de la Nantes.

PSG

Credit imagine: Getty Images

PSG, liderul detașat din Ligue 1, a făcut în această seară un pas greșit în campionat, pe terenul celor de la Nantes. Trupa lui Pochettino a scăzut drastic ritmul din meciul de la mijlocul săptămânii cu Real Madrid și s-a înclinat în fața canarilor în deplasarea de pe Stade de la Beaujoire, în etapa cu numărul 25.
Kolo Muani a deschis scorul pentru gazde încă din minutul 4, partida pornind astfel de la 1-0 pentru băieții lui Kombouare. Atacantul Quentin Merlin a dublat avantajul gazdelor în minutul 16, iar Ludovic Blas le-a dat parizienilor lovitura de grație chiar înainte de pauză, din lovitură de la 11 metri. În repriza a doua, la doar două minute după reluare partidei, Neymar a marcat pentru oaspeți.
Brazilianul a ratat mai apoi un penalty în minutul 59, iar PSG a plecat fără niciun punct de la Nantes. Chiar și așa, poziția din clasament a echipei lui Pochettino nu este amenințată de nimeni. După 25 de meciuri disputate, PSG are 59 de puncte. Pe locul secund e Marseille, cu 46 de puncte în 24 de meciuri disputate. Podiumul e completat de Nice, cu 42 de puncte din 24 de meciuri.

Nantes – PSG 3-1 | Echipele de start

  • Nantes: Lafont - Castelletto, Appiah, Pallois - Bukari, Girotto, Chirivella, Merlin - Kolo Muani, Blas, Simon. Rezerve: Augustin, Coco, Corchia, Coulibaly, Cyprien, Descamps, Guebbels, Perreira de Sa, Traore. Antrenor: Kombouare
  • PSG: Navas - Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Bernat - Wijnaldum, Gueye, Verratti - Messi, Mbappe, Neymar. Rezerve: Danilo, Diallo, Di Maria, Donnarumma, Draxler, Hakimi, Herrera, Icardi, Mendes. Antrenor: Pochettino
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo