PSG a oferit o nouă demonstrație de forță în Ligue 1. Fără Messi și Neymar, parizienii au făcut spectacol și în deplasarea de la Brest. Ander Herrera a deschis scorul în minutul 23 cu un șut de la marginea careului, iar Mbappe a dublat avantajul oaspeților în minutul 36, cu o lovitură de cap, aceasta fiind primul gol al super starului francez în acest sezon.
Franck Honorat i-a readus pe cei de la Brest în joc prin golul său din minutul 42, dar în minutul 73 parizienii aveau din nou două goluri avans pe tabelă, grație reușitei lui Idrissa Gueye, al cărui șut s-a oprit în plasă după ce a atins bara.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 21 ORE

PSG, spectacol total la Brest

Suspansul a reapărut în minutul 85 când Steve Mounie a făcut 2-3 după o fază colectivă de excepție a celor de la Brest, dar speranțele unui rezultat pozitiv ale acestora au fost curmate de Angel Di Maria, care în minutul 90 a finalizat superb un contra-atac.
Așadar, PSG demonstrează că este de departe cea mai puternică formație din Ligue 1 și indiferent de forma în care se află jucătorii va fi greu de învins în acest sezon. Singurul minus al formației lui Pochettino e că a luat gol în fiecare partidă din aceast start de sezon, în ultimilele două confruntări primind chiar câte 2 goluri. Totuși, când atacul funcționează la asemenea parametri (10 goluri în 3 meciuri), erorile din defensivă pot fi trecute mai ușor cu vederea.
În runda următoare, PSG va juca tot în deplasare, cu Reims. De partea celalaltă, Brest va căuta primul succes din acest sezon în deplasarea de la Strasbourg.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
21/09/2021 LA 15:06