Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG defilează în Ligue 1! Fără Messi și Neymar, parizienii s-au impus în deplasarea de la Brest

Nicu Savin

Publicat 21/08/2021 la 00:11 GMT+3

PSG și-a continuat startul excelent de sezon și s-a impus cu 4-2 în deplasarea de la Brest. Echipa lui Pochettino are 3 victorii în primele 3 etape ale acestui sezon din Ligue 1 și este pe primul loc în clasament.

Kylian Mbappé (PSG) a marcat primul său gol în sezonul 2021-2022 pe terenul lui Brest

Credit imagine: Getty Images

PSG a oferit o nouă demonstrație de forță în Ligue 1. Fără Messi și Neymar, parizienii au făcut spectacol și în deplasarea de la Brest. Ander Herrera a deschis scorul în minutul 23 cu un șut de la marginea careului, iar Mbappe a dublat avantajul oaspeților în minutul 36, cu o lovitură de cap, aceasta fiind primul gol al super starului francez în acest sezon.
Franck Honorat i-a readus pe cei de la Brest în joc prin golul său din minutul 42, dar în minutul 73 parizienii aveau din nou două goluri avans pe tabelă, grație reușitei lui Idrissa Gueye, al cărui șut s-a oprit în plasă după ce a atins bara.

PSG, spectacol total la Brest

Suspansul a reapărut în minutul 85 când Steve Mounie a făcut 2-3 după o fază colectivă de excepție a celor de la Brest, dar speranțele unui rezultat pozitiv ale acestora au fost curmate de Angel Di Maria, care în minutul 90 a finalizat superb un contra-atac.
Așadar, PSG demonstrează că este de departe cea mai puternică formație din Ligue 1 și indiferent de forma în care se află jucătorii va fi greu de învins în acest sezon. Singurul minus al formației lui Pochettino e că a luat gol în fiecare partidă din aceast start de sezon, în ultimilele două confruntări primind chiar câte 2 goluri. Totuși, când atacul funcționează la asemenea parametri (10 goluri în 3 meciuri), erorile din defensivă pot fi trecute mai ușor cu vederea.
În runda următoare, PSG va juca tot în deplasare, cu Reims. De partea celalaltă, Brest va căuta primul succes din acest sezon în deplasarea de la Strasbourg.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo