PSG a început partida cu Lille, actuala campioană a Franței, fără Kylian Mbappe, accidentat, dar cu Lionel Messi și Neymar în atac.
Iar timp de aproximativ 75 de minute a trăit un coșmar. În cele din urmă parizienii au câștigat cu 2-1 întâlnirea din cadrul etapei a 12-a în Ligue 1.

Lionel Messi a fost schimbat după 45 de minute în PSG - Lille

Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 8 ORE
Lille a intrat la pauză cu avantaj, după un gol al lui Jonathan David. PSG nu s-a simțit în largul ei, iar Lionel Messi a fost schimbat după 45 de minute. El a avut unele probleme fizice înainte de întâlnire și acesta a fost probabil motivul pentru care a fost înlocuit. La partida cu Lyon când a fost schimbat în minutul 75 a ieșit un mare scandal în Franța, iar Mauricio Pochettino a fost chiar amenințat cu demiterea. Managerul nu se simte nici acum confortabil. Pe de altă parte, starul argentinian nu a avut o primă repriză grozavă.
https://i.eurosport.com/2021/10/29/3245419.jpg
PSG s-a salvat în ultima parte a jocului. Marquinhos a egalat în minutul 74, iar Di Maria a adus victoria în minutul 88.
PSG a alininat următoarea echipă de start: Donnarumma; Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Bernat; Wijnaldum, Gueye, Danilo Pereira; Di Maria, Messi, Neymar.

Lionel Messi este fără gol în Ligue 1 și după PSG - Lille

Messi a ajuns la PSG în urmă cu câteva luni, iar toată lumea fotbalului din Hexagon avea așteptări mărețe de la starul argentinian. Dar acesta încă nu a confirm. Cel puțin în primele lui 5 meciuri în Ligue 1 nu a marcat niciun gol. Messi a punctat doar în Liga Campionilor, având 3 goluri în 3 partide
Strălucirea cu care argentinianul a obișnuit lumea a devenit acum o presiune pe sine însuși, deoarece toți se așteaptă ca el "să facă minuni" și în tricoul lui PSG, așa cum făcea odinioară la Barcelona. Francezii sunt pretențioși, iar răbdarea acestora cu Messi pare să fie la limită.
Acest lucru se poate vedea și din atitudinea jurnaliștilor de la L'Equipe, care i-au dedicat prima pagină lui Messi în ziua meciului, întrebându-se dacă a venit momentul ca argentinianul să facă un meci bun în Ligue 1.
"În sfârșit, un start bun?" a titrat prestigioasa publicație franceză, care a evocat o oarecare nerăbdare de a vedea cât mai repede cea mai bună versiune a lui Messi. În cele din urmă, nu a fost un start bun nici cu această ocazie în Ligue 1.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
IERI LA 15:58
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
26/11/2022 LA 09:47