Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG – Lille 2-1 | Lionel Messi a fost schimbat la pauza meciului, după primele informații din motive medicale

Andrei Nicolae

Actualizat 30/10/2021 la 00:09 GMT+3

Lionel Messi a rămas fără gol marcat în Ligue 1 și după partida PSG – Lille. A fost al 5-lea meci al argentinianului în campionatul Franței fără să marcheze.

Lionel Messi lors du match PSG-Lille

Credit imagine: Getty Images

PSG a început partida cu Lille, actuala campioană a Franței, fără Kylian Mbappe, accidentat, dar cu Lionel Messi și Neymar în atac.
Iar timp de aproximativ 75 de minute a trăit un coșmar. În cele din urmă parizienii au câștigat cu 2-1 întâlnirea din cadrul etapei a 12-a în Ligue 1.

Lionel Messi a fost schimbat după 45 de minute în PSG - Lille

Lille a intrat la pauză cu avantaj, după un gol al lui Jonathan David. PSG nu s-a simțit în largul ei, iar Lionel Messi a fost schimbat după 45 de minute. El a avut unele probleme fizice înainte de întâlnire și acesta a fost probabil motivul pentru care a fost înlocuit. La partida cu Lyon când a fost schimbat în minutul 75 a ieșit un mare scandal în Franța, iar Mauricio Pochettino a fost chiar amenințat cu demiterea. Managerul nu se simte nici acum confortabil. Pe de altă parte, starul argentinian nu a avut o primă repriză grozavă.
Leo Messi (PSG)
PSG s-a salvat în ultima parte a jocului. Marquinhos a egalat în minutul 74, iar Di Maria a adus victoria în minutul 88.
PSG a alininat următoarea echipă de start: Donnarumma; Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Bernat; Wijnaldum, Gueye, Danilo Pereira; Di Maria, Messi, Neymar.

Lionel Messi este fără gol în Ligue 1 și după PSG - Lille

Messi a ajuns la PSG în urmă cu câteva luni, iar toată lumea fotbalului din Hexagon avea așteptări mărețe de la starul argentinian. Dar acesta încă nu a confirm. Cel puțin în primele lui 5 meciuri în Ligue 1 nu a marcat niciun gol. Messi a punctat doar în Liga Campionilor, având 3 goluri în 3 partide
Strălucirea cu care argentinianul a obișnuit lumea a devenit acum o presiune pe sine însuși, deoarece toți se așteaptă ca el "să facă minuni" și în tricoul lui PSG, așa cum făcea odinioară la Barcelona. Francezii sunt pretențioși, iar răbdarea acestora cu Messi pare să fie la limită.
Acest lucru se poate vedea și din atitudinea jurnaliștilor de la L'Equipe, care i-au dedicat prima pagină lui Messi în ziua meciului, întrebându-se dacă a venit momentul ca argentinianul să facă un meci bun în Ligue 1.
"În sfârșit, un start bun?" a titrat prestigioasa publicație franceză, care a evocat o oarecare nerăbdare de a vedea cât mai repede cea mai bună versiune a lui Messi. În cele din urmă, nu a fost un start bun nici cu această ocazie în Ligue 1.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo