PSG scoate la iveală toate armele pentru a-l convinge pe Mbappe să-și prelungească contractul scadent la finalul acestui sezon. Atacantul are pe masă o ofertă astronomică din punct de vedere financiar, dar a ezitat deocamdată să-i dea curs.
Toate indiciile duc către o plecare a francezului în vară, Real Madrid fiind cea mai probabilă destinație a sa. Totuși, șefii de pe Parc de Princes nu și-au pierdut speranța și își joacă toate cărțile pentru a-l păstra pe star. Conform L'Equipe, lui Mbappe i se va garanta că va fi căpitanul echipei în anii următori dacă va accepta să continue la Paris.
Marquinhos este momentan căpitanul lui PSG, dar evoluțiile brazilianului au lăsat de dorit în ultima vreme, astfel că ar putea fi deposedat de banderolă. Mbappe este considerat omul ideal pentru a fi liderul echipei, fiind parizian. În același timp, atacantul este un exemplu pentru toți tinerii din echipă și a dat dovadă de personalitate în momentele dificile.
Premier League
Mbappe: "E chestiune de zile!". Celebrul L'Equipe anunță "bomba anului" pe piața transferurilor
ACUM 3 ORE
În mod normal, căpitanii sunt aleși de vestiar sau numiți de antrenori, dar PSG ar putea fi o excepție, iar banderola să ajungă pe brațul lui Mbappe în urma unei decizii venite din birouri.
Citește și:

Mbappe, sfătuit de apropiați să rămână la PSG

Potrivit presei franceze, apropiații lui Mbappe ar fi de acord cu ultima ofertă a oficialilor lui PSG. Deși aproape toată lumea crede că Mbappe va merge la Real Madrid, presa din Franța nu vede această mutare drept o certitudine. De altfel, Le10sport asigură că cei mai apropiați oameni din anturajul jucătorului ar încerca să-l convingă să-și prelungească înțelegerea cu parizienii.
Potrivit sursei citate, ultima ofertă primită de Mbappe presupune un contract pe doi ani, deși atacantul ar avea libertate totală după sezonul 2022-23 să-și decidă viitorul. Astfel, patronii lui PSG s-ar asigura că Mbappe va juca la Cupa Mondială în calitate de jucător al echipei pariziene, un aspect extrem de important pentru acționarii qatarezi ai clubului.
În ciuda faptului că apropiații îl încurajează pe Mbappe să asculte cu atenție oferta celor de la PSG, presa din Franța subliniază faptul că jucătorul are ultimul cuvânt și deocamdată nu a făcut nicio alegere. La Real Madrid, oficialii sunt calmi și încrezători că sezonul viitor va juca la Bernabeu.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
ACUM 16 ORE
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
ACUM 16 ORE