Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, nouă strategie pentru a îl convinge pe Mbappe să rămână la Paris

Alex Masgras

Actualizat 08/09/2021 la 14:19 GMT+3

Chiar dacă Kylian Mbappe nu a ajuns la Real Madrid și a rămas la PSG și pentru acest sezon, francezul va deveni liber de contract în iunie 2022, iar cele mai multe surse din Spania și Franța dau ca sigură o mutare a acestuia pe Santiago Bernabeu. Cu toate acestea, PSG nu se lasă și încearcă în această perioadă să îl păstreze pe tânărul atacant la club.

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe looks on during the French L1 football match between Stade de Reims and Paris Saint-Germain at the Auguste Delaune Stadium

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe a refuzat ultima ofertă a celor de la PSG, cea în care clubul parizian îi oferea 25 de milioane de euro pe sezon. Chiar și în aceste condiții, Paris-Saint Germain nu vrea să se dea bătută și va face tot posibilul de a îl păstra pe jucătorul care, de la 1 ianuarie 2022, poate semna cu oricine.
Potrivit spaniolilor de la Marca, conducerea lui Paris Saint-Germain pregătește un nou contract pentru jucătorul care va împlini 23 de ani în luna decembrie. Acest contract ar urma să îi fie prezentat lui Mbappe în luna octombrie, durata acestuia fiind pe două sezoane, în timp ce suma va fi mai mare decât cele 25 de milioane de euro din contractul refuzat de francez în această vară.
Manchester United - Newcastle va fi sâmbătă de la ora 17 pe Eurosport 1

PSG se bazează și pe puterea de convingere a lui Neymar și Messi, dar și a președintelui Macron

Este bine cunoscut faptul că Mbappe și Neymar sunt foarte buni prieteni, cei doi având o relație foarte bună atât pe teren, cât și în afara lui. Brazilianul a declarat deja că și-ar dori ca Mbappe să rămână pentru mai multe sezoane alături de el la Paris, iar acesta îl poate convinge pe francez să nu se mai ducă la Real Madrid.
Venirea lui Messi la Paris ar putea reprezenta o altă modalitate prin care conducerea PSG-ului l-ar putea convinge pe Mbappe să rămână la club. Odată cu venirea argentinianului, Paris Saint-Germain a devenit una dintre favoritele principale la câștigarea trofeului UEFA Champions League, iar pentru orice jucător, mai ales pentru un tânăr de 22 de ani precum Mbappe, să aibă șansa la cel mai râvnit trofeu continental jucând alături de Neymar și Lionel Messi trebuie să fie un motiv bun pentru a rămâne la club.
Președintele Macron se află și el printre persoanele care încearcă să îl convingă pe Mbappe să rămână la Paris Saint-Germain. Pe lângă aparițiile publice ale lui Emmanuel Macron în care spunea că atacantul trebuie să rămână la PSG pentru că este un exemplu de urmat pentru toți tinerii din Franța, Marca susține că președintele Franței i-a transmis și mesaje personale jucătorului de la PSG și este de așteptat ca acest lucru să se repete.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo