Kylian Mbappe a refuzat ultima ofertă a celor de la PSG, cea în care clubul parizian îi oferea 25 de milioane de euro pe sezon. Chiar și în aceste condiții, Paris-Saint Germain nu vrea să se dea bătută și va face tot posibilul de a îl păstra pe jucătorul care, de la 1 ianuarie 2022, poate semna cu oricine.
Potrivit spaniolilor de la Marca, conducerea lui Paris Saint-Germain pregătește un nou contract pentru jucătorul care va împlini 23 de ani în luna decembrie. Acest contract ar urma să îi fie prezentat lui Mbappe în luna octombrie, durata acestuia fiind pe două sezoane, în timp ce suma va fi mai mare decât cele 25 de milioane de euro din contractul refuzat de francez în această vară.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Ligue 1
Cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, sub lupa experților Eurosport Franța în 4 pași
22/08/2022 LA 17:45

PSG se bazează și pe puterea de convingere a lui Neymar și Messi, dar și a președintelui Macron

Este bine cunoscut faptul că Mbappe și Neymar sunt foarte buni prieteni, cei doi având o relație foarte bună atât pe teren, cât și în afara lui. Brazilianul a declarat deja că și-ar dori ca Mbappe să rămână pentru mai multe sezoane alături de el la Paris, iar acesta îl poate convinge pe francez să nu se mai ducă la Real Madrid.
Venirea lui Messi la Paris ar putea reprezenta o altă modalitate prin care conducerea PSG-ului l-ar putea convinge pe Mbappe să rămână la club. Odată cu venirea argentinianului, Paris Saint-Germain a devenit una dintre favoritele principale la câștigarea trofeului UEFA Champions League, iar pentru orice jucător, mai ales pentru un tânăr de 22 de ani precum Mbappe, să aibă șansa la cel mai râvnit trofeu continental jucând alături de Neymar și Lionel Messi trebuie să fie un motiv bun pentru a rămâne la club.
Președintele Macron se află și el printre persoanele care încearcă să îl convingă pe Mbappe să rămână la Paris Saint-Germain. Pe lângă aparițiile publice ale lui Emmanuel Macron în care spunea că atacantul trebuie să rămână la PSG pentru că este un exemplu de urmat pentru toți tinerii din Franța, Marca susține că președintele Franței i-a transmis și mesaje personale jucătorului de la PSG și este de așteptat ca acest lucru să se repete.
Ligue 1
Rareș Ilie a vorbit despre adaptarea sa în Franța. Cum a caracterizat românul mediul de la Nice
05/08/2022 LA 18:55
Ligue 1
Motivul incredibil pentru care Lacazette nu poate juca în următorul amical al lui Lyon
22/07/2022 LA 09:56