După 8 etape în care trupa de cinci stele a lui Mauricio Pochettino a strâns maximum de puncte, dar și după victoria din timpul săptămânii în fața campioanei Angliei, Manchester City, Paris Saint-Germain a pierdut partida de astăzi de pe terenul lui Rennes, scor 0-2.

Messi, Neymar și Mbappe nu i-au putut face față lui Rennes în partida de astăzi

Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
06/12/2022 LA 16:39
Mauricio Pochettino a aliniat cea mai bună echipă pentru partida de astăzi de pe terenul celor de la Rennes, din primul 11 nelipsind atacul de vis format din Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar. Cu toate acestea, PSG nu a reușit să obțină vreun punct la Rennes.
În minutul 31, PSG a avut cea mai mare ocazie, Lionel Messi trimițând balonul în bară, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 20 de metri. În minutul 45, Gaetan Laborde a trimis mingea în poartă, în urma unei centrări venite din partea lui Kamal Deen Sulemana. Repriza a doua a început în aceeași notă ca finalul primei reprize, cu un gol marcat de gazde. Flavien Tait a primit o centrare foarte bună de la marcatorul primului gol, Laborde, și a dus scorul la 2-0 pentru Rennes.
Citește și:
În minutul 68, Kylian Mbappe a trimis balonul în poartă, dar speranțele pentru o revenire de senzație a trupei lui Pochettino au fost rapid spulberate de VAR, golul fiind anulat pentru offside. VAR-ul a fost folosit din nou și în minutul 82, atunci când arbitrul partidei a dictat penalty pentru gazde, în urma unei intervenții a lui Hakimi. După consultarea reluărilor, arbitrul Ruddy Buquet a întors faza, iar jocul a continuat de la 2-0 pentru Rennes.
Paris Saint-Germain a căutat o revenire în ultimele minute ale partidei, dar Rennes a reușit să blocheze toate mijloacele ofensive ale parizienilor. Chiar și după această înfrângere, echipa lui Mauricio Pochettino rămâne pe primul loc, cu 24 de puncte, după 9 etape, fiind la 6 puncte de ocupanta locului 2, Lens. Grație acestei victorii, Rennes a urcat până pe locul 7, adunând 12 puncte în primele 9 etape din Ligue 1.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
05/12/2022 LA 15:58
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
26/11/2022 LA 09:47