Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, primul pas greșit în campionat! Trupa lui Pochettino a fost învinsă de Rennes

Alex Masgras

Actualizat 03/10/2021 la 16:01 GMT+3

Paris Saint-Germain a făcut primul pas greșit în Ligue 1, după ce a pierdut meciul din etapa cu numărul 9 de pe terenul celor de la Rennes, scor 0-2.

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar kicks the ball (R) during the French L1 football match between Stade Rennais (Rennes) and Paris Saint-Germain at the Roazhon Park in Rennes on October 3, 2021

Credit imagine: Getty Images

După 8 etape în care trupa de cinci stele a lui Mauricio Pochettino a strâns maximum de puncte, dar și după victoria din timpul săptămânii în fața campioanei Angliei, Manchester City, Paris Saint-Germain a pierdut partida de astăzi de pe terenul lui Rennes, scor 0-2.

Messi, Neymar și Mbappe nu i-au putut face față lui Rennes în partida de astăzi

Mauricio Pochettino a aliniat cea mai bună echipă pentru partida de astăzi de pe terenul celor de la Rennes, din primul 11 nelipsind atacul de vis format din Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar. Cu toate acestea, PSG nu a reușit să obțină vreun punct la Rennes.
În minutul 31, PSG a avut cea mai mare ocazie, Lionel Messi trimițând balonul în bară, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 20 de metri. În minutul 45, Gaetan Laborde a trimis mingea în poartă, în urma unei centrări venite din partea lui Kamal Deen Sulemana. Repriza a doua a început în aceeași notă ca finalul primei reprize, cu un gol marcat de gazde. Flavien Tait a primit o centrare foarte bună de la marcatorul primului gol, Laborde, și a dus scorul la 2-0 pentru Rennes.
Citește și:
În minutul 68, Kylian Mbappe a trimis balonul în poartă, dar speranțele pentru o revenire de senzație a trupei lui Pochettino au fost rapid spulberate de VAR, golul fiind anulat pentru offside. VAR-ul a fost folosit din nou și în minutul 82, atunci când arbitrul partidei a dictat penalty pentru gazde, în urma unei intervenții a lui Hakimi. După consultarea reluărilor, arbitrul Ruddy Buquet a întors faza, iar jocul a continuat de la 2-0 pentru Rennes.
Paris Saint-Germain a căutat o revenire în ultimele minute ale partidei, dar Rennes a reușit să blocheze toate mijloacele ofensive ale parizienilor. Chiar și după această înfrângere, echipa lui Mauricio Pochettino rămâne pe primul loc, cu 24 de puncte, după 9 etape, fiind la 6 puncte de ocupanta locului 2, Lens. Grație acestei victorii, Rennes a urcat până pe locul 7, adunând 12 puncte în primele 9 etape din Ligue 1.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo