Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, reacție tranșantă către Real, după ce Perez a vorbit din nou despre transferul lui Mbappe

Nicu Savin

Publicat 05/10/2021 la 20:50 GMT+3

PSG a vut o reacție dură la adresa celor de la Real Madrid, după ce Florentino Perez și-a manifestat din nou intenția de a-l transfera pe Kylian Mbappe, jucător aflat în ultimul an de contract cu gruparea pariziană.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe a fost aproape de un transfer la Real Madrid în ultimele zile ale perioadei de mercato din vară, dar PSG a refuzat toate ofertele venite pe numele atacantului. Parizienii speră să-l convingă pe Mbappe să semneze un nou contract, dar șansele ca acest lucru să se întâmple sunt infime.
Mbappe a recunoscut într-un interviu recent că și-a dorit să plece de la PSG înaintea acestui sezon, motivând că astfel actualul său club ar fi încasat o sumă importantă în schimbul său, un scenariu mult mai favorabil decât acela în care ar pleca gratis în vara anului 2022.
Citește și:

PSG a reacționat dur după ce Florentino Perez a vorbit din nou despre Mbappe

La doar câteva ore de la dezvăluirea francezului, Florentino Perez a vorbit din nou despre mutarea atacantului pe Bernabeu, deși oficialii madrilenilor și-au propus să nu mai discute despre acest subiect până în ianuarie 2022, când Mbappe ar putea semna deja cu Realul.
"Sperăm că pe 1 ianuarie totul să se rezolve", ar fi spus Perez cu privire la transferul la care visează toți fanii "Los Blancos"
Declarația președintelui madrilen i-a scos din sărite pe cei de la PSG, care prin vocea președintelui Leonardo au menționat că ceea ce face Realul este lipsă de respect, în condițiile în care sezonul este în plină desfășurare, iar perioada de transferuri s-a încheiat demult.
"Se întâmplă deja de doi ani acest lucru. Îi amintesc doar că fereastra de transferuri este încheiată, iar sezonul este în desfășurare. Real Madrid trebuie să înceteze să se mai comporte așa! Mbappe este jucătorul lui PSG, iar clubul își dorește ca această relație să continue. E o lipsă de respect față de PSG", a spus Leonardo pentru L'Equipe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo