Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG renunță la un fotbalist important după ce a ajuns la un acord cu un star de la Barcelona! Ce mutare se pregătește

Bianca Dumitru

Publicat 17/03/2022 la 11:05 GMT+2

Cei de la PSG sunt hotărâți să schimbe fața echipei înainte de noul sezon. Pentru asta, oficialii de pe Parc des Princes vor să aducă noi jucători în lot și sunt dispuși să renunțe la unii dintre cei din prezent, așa cum este cazul lui Di Maria, al cărui contract nu vor să-l prelungească.

Messi, Icardi, Di Maria - PSG 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Presa din Franța a anunțat recent că oficialii lui PSG nu intenționează să-i prelungească înțelegerea lui Angel Di Maria, care s-ar putea întoarce după 12 ani la Benfica.
Argentinianul și-a prelungit contractul cu parizienii în 2021 pentru încă un sezon, având o clauză care le-ar fi permis francezilor să îl mai păstreze încă un an. Potrivit RMC Sport, șefii de pe Parc des Princes nu ar vrea de gând să activeze acea clauză, având deja și un înlocuitor pentru Di Maria.
Este vorba despre Ousmane Dembele, care este foarte aproape de a pleca de la Barcelona, după ce a refuzat mai multe oferte de prelungire a contractului pe care catalanii i le-au făcut. Francezul de 24 de ani va rămâne liber de contract la finalul acestui sezon și va putea semna cu orice club la care este dorit.
Potrivit Foot Mercato, pe urmele fotbalistului cotat de site-ul transfermarkt.com la 30 de milioane de euro se mai află și câteva cluburi din Anglia, dar PSG ar avea deja un acord verbal cu Dembele.
Citește și:

Di Maria, aproape de revenirea la Benfica

Angel Di Maria, în vârstă acum de 34 de ani, a jucat între 2007 și 2010 la Benfica, unde și-a făcut un nume, ceea ce i-a permis să semneze cu Real Madrid. Potrivit Record, salariul internaționalului argentinian nu permite deocamdată începerea negocierilor între clubul lusitan și vicecampioana Franței.
În dificultate în campionat, unde este pe locul 3, la 12 puncte de liderul FC Porto, Benfica s-a calificat în această săptămână în sferturile de finală ale Champions League, după ce a câștigat cu 0-1 pe terenul lui Ajax Amsterdam, cu care a remizat în tur (1-1).
Benfica ar reuși să dea o lovitură dacă l-ar readuce pe atacantul care a disputat deja 120 de meciuri cu gruparea din Lisabona, cu care a câștigat trei trofee (campionatul în 2010, Cupa Ligii portugheze în 2009 și 2010),
După ce s-a despărțit în 2014 de Real Madrid, Di Maria, cotat de site-ul transfermarkt.com la 15 milioane de euro, a jucat un sezon la Manchester United, înainte de a ajunge la PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo