Telenovela Kylian Mbappe este departe de a se fi încheiat. Fotbalistul mai are contract cu PSG doar până la finalul acestui sezon, iar speculațiile privind viitorul său sunt prezente în toată presa internațională.
În timp ce unele voci sunt convinse că francezul va semna cu Real Madrid, cu care ar fi ajuns deja la un acord, altele afirmă că Mbappe negociază intens cu oficialii de pe Parc des Princes pentru prelungirea înțelegerii.
Potrivit RMC Sport, Jerome Rothen, un apropiat al lui Mbappe, a dezvăluit că atacantul de 23 de ani inclină tot mai mult spre a rămâne la PSG, șansele unui transfer fiind mult mai scăzute decât în august 2021. Fostul fotbalist francez a spus că golul marcat în poarta celor de la Real Madrid, în manșa tur a optimilor Champions League, a contat foarte mult, iar dacă parizienii vor reuși să se califice în sferturile de finală ale competiției, PSG va fi favorită la a-i obține semnătura lui Mbappe pe un nou contract.
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
IERI LA 15:16
"Din informațiile mele, relațiile s-au îmbunătățit între Kylian Mbappe și PSG. Este o realitate. În august erau șanse de 99% să plece. Astăzi relația s-a ameliorat atât de mult încât am ajuns o probabilitate de 65%. Încă nu sunt favoriți să-l convingă să semneze, dar îmi spun că totul s-ar putea schimba în bine pentru PSG în orice moment.
Latura sportivă va cântări foarte mult, mai ales ce face PSG în acest sezon. Ceea ce mi s-a spus este că eliminarea lui Real Madrid din Champions League ar putea schimba lucrurile în bine pentru PSG. Este important de știut pentru că încă nu a fost câștigat nimic", a declarat Rothen, citat de As.com.
PSG s-a impus doar cu 1-0 în tur, pe Parc des Princes, în fața celor de la Real Madrid. Meciul decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale Champions League este programat pe 9 martie, de la ora 22:00, în Spania.
Citește și:

CE CONDIȚII A PUS MBAPPE PENTRU A-ȘI PRELUNGI CONTRACTUL CU PSG

Kylian Mbappe se află în ultimele luni de contract cu PSG, iar francezii sunt dispuși să facă tot posibilul pentru a-l convinge să-și prelungească înțelegerea, deși în presa internațională au apărut în ultima vreme mai multe informații potrivit cărora fotbalistul ar fi luat deja o decizie privind viitorul său.
Potrivit jurnaliștilor din Franța, Mbappe nu a întrerupt discuțiile cu oficialii de pe Parc des Princes, cărora le-a pus mai multe condiții pe care le vrea respectate în cazul în care se va hotărî să mai rămână la Paris.
Conform L'Equipe, fotbalistul de 23 de ani își dorește să fie jucătorul vedetă al echipei și nu vrea ca poziția lui pe teren să fie influențată de prezența pe teren a lui Lionel Messi sau Neymar. De asemenea, Mbappe vrea ca el să execute loviturile de la 11 metri.
În plus, atacantul este iritat de indisciplina din cadrul clubului și le-ar fi cerut șefilor de la PSG să nu le mai acorde privilegii de niciun fel jucătorilor sud-americani de la echipă.
Nu în ultimul rând, Mbappe vrea să se poată lupta pentru cele mai importante trofee puse în joc și nu crede că transferurile unor jucători ca Sergio Ramos, cu foarte multă experiență, dar care sunt aproape de finalul carierei, sunt inspirate. El își dorește realizarea de mutări care să ajute la conturarea unei echipe competitive.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
20/05/2022 LA 10:25