Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, ultimul asalt pentru Mbappe! Ce strategie vor aplica parizienii pentru a nu-l pierde gratis

Nicu Savin

Publicat 20/10/2021 la 18:40 GMT+3

PSG este disperată să-i prelungească contractul lui Kylian Mbappe, dar toate propunerile au fost declinate de atacant și e din ce în ce mai probabil că starul va pleca gratis de pe Parc de Princes în vara viitoare. Oficialii parizienilor încearcă pe toată căile să blocheze acest lucru, iar presa din Franța scrie că șefii de la PSG vor adopta o schimbare radicală de strategie în cadrul negocierilor

Kylian Mbappé (PSG) celebra un gol ante el Angers

Credit imagine: Getty Images

PSG mai are doar câteva luni la dispoziție pentru a-i prelungi contractul lui Kylian Mbappe, iar timpul se scurge în defavoarea șefilor de pe Parc de Prince. Începând cu luna ianuarie, atacantul ar putea semna cu orice altă echipă, unde ar urma să ajungă gratis în vara viitoare, ceea ce ar fi o lovitură cruntă pentru clubul parizian.
Șefii lui PSG i-au propus lui Mbappe un contract fabulos, prin care ar deveni unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume, dar atacantul nu a dat un răspus încă, fiind tot mai frecvente zvonurile că acesta își dorește să ajungă la Real Madrid.
De altfel, madrilenii au încercat să îl transfere și în ultima perioadă de mercato, însă PSG a refuzat toate ofertele, care nu au fost deloc mici, ținând cont că starul intrase în ultimul an de contract. Încrederea că francezul va fi convins să semneze prelungirea cu PSG se poate întoarce ca un bumerang pentru clubul din Hexagon, deoarece ar putea rămâne fără unul dintre cei mai buni jucători din lume, și ar face-o și fără să primească vreun ban la schimb.
Citește și:

PSG schimbă strategia în cazul Mbappe

Conform jurnaliștului francez Abdellah Boulma, citat de Mundo Deportivo, PSG va încerca să schimbe strategia în cadrul negocierilor cu Mbappe. Francezii se pare că s-au convins că viitorul lui Mbapep este la Real Madrid și vor încerca să obțină totuși ceva de pe urma acestei mutări.
Sursa citată notează că PSG îi va propune lui Mbappe un nou contarct, dar pe o durată scurtă, de maxim doi ani. Dacă va accepta, Realul va trebui să cheltuie o sumă consistentă pentru a-l cumpăra în vara viitoare. Mbappe a declarat recent că și-a dorit să plece înaintea acestui sezon tocmai pentru ca PSG să câștige ceva de pe urma sa, considerând că așa este corect din moment ce parizienii au achitat o sumă imensă pentru a-l transfera de la AS Monaco (145 de milioane de €).
Scenariul e puțin probabil să se întâmple însă. Mbappe este conștient că va primi un bonus consistent dacă va semna gratis cu Realul și e greu de crezut că va accepta o prelungire pe un an sau doi, doar ca PSG să nu iasă pe minus în toată această poveste.
Cert este că timpul trece, iar PSG este partea care are cel mai mult de pierdut. Evoluțiile încântătoare ale atacantului din ultima vreme i-ar putea face pe șefii de pe Parc de Princes să pluseze și mai mult pentru un nou contract, dar toate indiciile arată că e prea târziu, francezul fiind deja decis asupra viitorului său.
În privința banilor, Mbappe nu are de ce să își facă griji, chiar dacă Realul îi va oferi un salariu mai mic decât ce îi propune PSG-ul. În tricoul blanco, atacantul ar putea câștiga sume mult mai mari din contractele de sponsorizare decât ar face-o dacă va rămâne la PSG, astfel că totul se va compensa.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo