PSG mai are doar câteva luni la dispoziție pentru a-i prelungi contractul lui Kylian Mbappe, iar timpul se scurge în defavoarea șefilor de pe Parc de Prince. Începând cu luna ianuarie, atacantul ar putea semna cu orice altă echipă, unde ar urma să ajungă gratis în vara viitoare, ceea ce ar fi o lovitură cruntă pentru clubul parizian.
Șefii lui PSG i-au propus lui Mbappe un contract fabulos, prin care ar deveni unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume, dar atacantul nu a dat un răspus încă, fiind tot mai frecvente zvonurile că acesta își dorește să ajungă la Real Madrid.
De altfel, madrilenii au încercat să îl transfere și în ultima perioadă de mercato, însă PSG a refuzat toate ofertele, care nu au fost deloc mici, ținând cont că starul intrase în ultimul an de contract. Încrederea că francezul va fi convins să semneze prelungirea cu PSG se poate întoarce ca un bumerang pentru clubul din Hexagon, deoarece ar putea rămâne fără unul dintre cei mai buni jucători din lume, și ar face-o și fără să primească vreun ban la schimb.
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
26/11/2022 LA 09:47
Citește și:

PSG schimbă strategia în cazul Mbappe

Conform jurnaliștului francez Abdellah Boulma, citat de Mundo Deportivo, PSG va încerca să schimbe strategia în cadrul negocierilor cu Mbappe. Francezii se pare că s-au convins că viitorul lui Mbapep este la Real Madrid și vor încerca să obțină totuși ceva de pe urma acestei mutări.
Sursa citată notează că PSG îi va propune lui Mbappe un nou contarct, dar pe o durată scurtă, de maxim doi ani. Dacă va accepta, Realul va trebui să cheltuie o sumă consistentă pentru a-l cumpăra în vara viitoare. Mbappe a declarat recent că și-a dorit să plece înaintea acestui sezon tocmai pentru ca PSG să câștige ceva de pe urma sa, considerând că așa este corect din moment ce parizienii au achitat o sumă imensă pentru a-l transfera de la AS Monaco (145 de milioane de €).
Scenariul e puțin probabil să se întâmple însă. Mbappe este conștient că va primi un bonus consistent dacă va semna gratis cu Realul și e greu de crezut că va accepta o prelungire pe un an sau doi, doar ca PSG să nu iasă pe minus în toată această poveste.
Cert este că timpul trece, iar PSG este partea care are cel mai mult de pierdut. Evoluțiile încântătoare ale atacantului din ultima vreme i-ar putea face pe șefii de pe Parc de Princes să pluseze și mai mult pentru un nou contract, dar toate indiciile arată că e prea târziu, francezul fiind deja decis asupra viitorului său.
În privința banilor, Mbappe nu are de ce să își facă griji, chiar dacă Realul îi va oferi un salariu mai mic decât ce îi propune PSG-ul. În tricoul blanco, atacantul ar putea câștiga sume mult mai mari din contractele de sponsorizare decât ar face-o dacă va rămâne la PSG, astfel că totul se va compensa.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Ligue 1
Mbappe, atacat de un fost coleg de la PSG: "Nu înțelege că cei de lângă el sunt mai fenomene ca el"
25/11/2022 LA 10:20
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10