Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, victorie clară în derby-ul cu AS Monaco! Mbappe, dublă pe Parc des Princes! Messi, pasă de gol

Irina Aldea

Actualizat 12/12/2021 la 23:40 GMT+2

PSG a câștigat derby-ul etapei cu numărul 18 din Ligue 1 cu AS Monaco, grație celor două goluri înscrise de Kylian Mbappe pe Parc des Princes.

Mbappe, Messi - PSG

Credit imagine: Getty Images

PSG continuă să facă legea în Ligue 1. Trupa antrenată de Mauricio Pochettino s-a impus în etapa cu numărul 18 în derby-ul cu AS Monaco. Kylian Mbappe a deschis scorul pe Parc des Princes încă din minutul 12, din lovitură de la 11 metri. Același Mbappe l-a învins pe portarul oaspeților, Nubel, chiar înainte de pauză, dintr-o pasă a lui Leo Messi.
Fără Neymar, Draxler și Sergio Ramos, parizienii nu au avut nicio problemăîn meciul de duminică seara. Acum, PSG s-a distanțat și mai mult în fruntea clasamentului din Ligue 1, având 45 de puncte după 18 etape parcurse. Podiumul din campionatul francez este completat de Marseille, cu 32 de puncte în 17 etape și Rennes, cu 31 de puncte în 18 etape disputate.
AS Monaco, de partea cealaltă, ocupă de abia locul 8, cu doar 26 de puncte în 18 etape. Pentru PSG urmează în Ligue 1 meciul din deplasare cu Lorient, acesta fiind și ultimul pe care parizienii îl vor disputa în acest an calendaristic. În 2022, PSG va debuta cu Lyon, în deplasare, iar apoi va primi vizitele de la Brest și Reims.

PSG – AS Monaco 2-0 | Echipele de start

  • PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Diallo, Bernat - Wijnaldum, Gueye, Verratti - Di Maria, Messi, Mbappe. Rezerve: Dagba, Danilo, Dina, Herrera, Icardi, Kehrer, Navas, Paredes, Rafinha. Antrenor: Mauricio Pochettino
  • AS Monaco: Nubel - Sidibe, Disasi, Maripan, Henrique - Fofana, Tchouameni - Golovin, Martins, Diop - Ben Yedder. Rezerve: Aguilar, Boadu, Isidor, Jakobs, Jean Lucas, Majecki, Matazo, Matasima, Pavlovic. Antrenor: Niko Kovac
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo