Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG vrea să se răzbune cu orice preț pe Real! Un star de pe Bernabeu, ademenit cu o ofertă fabuloasă

Nicu Savin

Actualizat 27/11/2021 la 15:59 GMT+2

PSG are resurse financiare nelimitate, iar presa din Spania scrie că oficialii de pe Parc de Princes vor să-i dea o lovitură de proporții lui Real Madrid prin transferul lui Vinicius Jr., ca un răspuns la iminenta plecare a lui Kylian Mbappe la gruparea de pe Bernabeu.

L'esultanza dei giocatori del Real per il gol di Vinicius in Granada-Real Madrid - Liga 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

PSG are o echipă stelară, dar mulți dintre jucători sunt trecuți de prima tinerețe și e nevoie de prospețime la nivelul lotului. În plus, iminenta plecare a lui Mbappe, care va ajunge probabil la Real Madrid, îi obligă pe șefii parizienilor să transfere un atacant de top.
Frustrarea e uriașă la Paris pentru că Mbappe nu poate fi păstrat, iar resentimentele dintre PSG și Real Madrid sunt evidente. Mbappe va ajunge gratis pe Bernabeu, iar acesta e un motiv în plus de nemulțumire pentru francezi, care încearcă să se răzbune într-un fel.
Conform presei din Spania, PSG încearcă să-i dea o adevărată lovitură Realului și să-l transfere pe Vinicius Jr. Brazilianul traversează cel mai bun moment al său de când a ajuns pe Bernabeu, iar plecarea sa ar fi cu adevărat op mare pierdere, chiar și dacă va veni Mbappe.
Citește și:

PSG, ofertă colosală pentru Vinicius Jr.

Atacantul de doar 21 de ani are contract cu Real Madrid până în 2024, astfel că madrilenii sunt asigurați și pot refuza orice ofertă. În aceste condiții, cei de la PSG joacă altă carte, aceea de a-l convinge mai întâi pe jucător, care apoi să pună presiune pe club să fie lăsat să plece. Pentru asta, francezii îi pregătesc o ofertă colosală: contract pe șase sezoane cu un salariu anual fix de 17 milioane de €.
Sport.es scrie că Vinicius câștigă în prezent aproximativ 3,3 milioane de €, dar ar putea ajunge la o sumă mult mai mare printr-o eventuală prelungire a contractului cu clubul blanco. Totuși, e greu de crezut că oferta Realului s-ar putea apropia de cea de la PSG, astfel că nu ar fi exclus să asistăm la un mega-transfer în viitorul apropiat.
În acest sezon, Vinicius a fost printre cei mai buni jucători ai lui Ancelotti, marcând 10 goluri și oferind 7 pase decisive în toate competițiile. De curând, brazilianul a declarat că se concentrează numai pe ceea ce are de făcut la Real Madrid și că nu se gândește la o plecare, dar tentația financiară venită dinspre Paris l-ar putea determina să-și schimbe poziția.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo