Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răspunsul lui Pochettino, când a fost întrebat de transferul lui Messi. Mbappe, interzis la Real

Razvan Circeag

Actualizat 06/08/2021 la 16:47 GMT+3

Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a confirmat că există interes pentru aducerea lui Leo Messi pe "Parc des Princes".

Mbappe & Pochettino

Credit imagine: Getty Images

După ce Barcelona a confirmat oficial despărțirea de Leo Messi, întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor fotbalului este care va fi viitoarea destinație a starului argentinian.
Principalele destinații ale lui Leo Messi, vehiculate în presă, sunt PSG și Manchester City. Iar conform bookmakerilor Betfair, clubul Paris Saint-Germain este favorit să obțină semnătura lui Messi. În plus, înainte cu o zi de a fi făcut anunțul oficial al despărțirii, Leo s-a fotografiat pe Instagram cu 4 jucători care aparțin de clubul francez: Neymar, Di Maria, Verratti și Paredes. Asta a adâncit și mai mult speculațiile.

Pochettino: "Messi poate fi o posibilitate!"

Pe fondul acestor zvonuri, Mauricio Pochettino a oferit primele declarații despre acest subiect, în cadrul unei conferințe de presă.
"Este un jucător despre care știm ce s-a întâmplat ieri, dar cred că principalul lucru este să câștigăm împotriva lui Troyes și să începem bine sezonul. Se lucrează la îmbunătățirea echipei. Vedem și analizăm toate posibilitățile pieței, iar cea a lui Messi este una dintre ele. Dacă există informații, le vom comunica în scurt timp", conform Mundo Deportivo.
Întrebat de un jurnalist dacă semnarea lui Messi ar însemna ca Mbappe să plece, Pochettino a spus "Nu!", iar apoi a bufnit în râs. Semn că un transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid, nu este atât de aproape de a fi realizat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo