După ce Barcelona a confirmat oficial despărțirea de Leo Messi, întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor fotbalului este care va fi viitoarea destinație a starului argentinian.
Principalele destinații ale lui Leo Messi, vehiculate în presă, sunt PSG și Manchester City. Iar conform bookmakerilor Betfair, clubul Paris Saint-Germain este favorit să obțină semnătura lui Messi. În plus, înainte cu o zi de a fi făcut anunțul oficial al despărțirii, Leo s-a fotografiat pe Instagram cu 4 jucători care aparțin de clubul francez: Neymar, Di Maria, Verratti și Paredes. Asta a adâncit și mai mult speculațiile.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31

Pochettino: "Messi poate fi o posibilitate!"

Pe fondul acestor zvonuri, Mauricio Pochettino a oferit primele declarații despre acest subiect, în cadrul unei conferințe de presă.
"Este un jucător despre care știm ce s-a întâmplat ieri, dar cred că principalul lucru este să câștigăm împotriva lui Troyes și să începem bine sezonul. Se lucrează la îmbunătățirea echipei. Vedem și analizăm toate posibilitățile pieței, iar cea a lui Messi este una dintre ele. Dacă există informații, le vom comunica în scurt timp", conform Mundo Deportivo.
Întrebat de un jurnalist dacă semnarea lui Messi ar însemna ca Mbappe să plece, Pochettino a spus "Nu!", iar apoi a bufnit în râs. Semn că un transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid, nu este atât de aproape de a fi realizat.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33