Lionel Messi este din această vară jucătorul lui PSG. Argentinianul a semnat un contract valabil două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Sâmbătă, presa din Franța a dezvăluit care este suma reală de bani pe care fotbalistul o poate încasa până în 2024 pe Parc des Princes.
L'Equipe a scris că, dacă va evolua trei sezoane la Paris, Messi va câștiga în total 110 milioane de euro. În primul său an la PSG, argentinianul va câștiga 30 de milioane de euro, suma urmând a crește la 40 de milioane de euro în următorii doi ani. Cele 10 milioane în plus sunt prezentate ca un bonus de loialitate care i se va activa dacă va rămâne mai mult de un sezon în echipa de pe Parc des Princes.
Acestor sume prezentate li se vor adăuga bonusuri de performanță, atât în funcție de reușitele colective, cât și de cele individuale. În plus, anual, Lionel Messi ar urma să primească un milion de euro din salariu sub formă de criptomonedele Fan Token, această metodă de plată urmând a ajuta clubul să obțină un profit anual cuprins între 25 și 30 de milioane de euro pe baza colaborării cu Crypto.com.
Cupa Mondială FIFA
Messi a făcut o nouă predicție după ce s-a calificat în sferturi! Echipele care l-au impresionat
ACUM 13 ORE

Reacție dură a oficialilor de la PSG

După materialul publicat de L'Equipe, oficialii celor de la PSG au reacționat dur. Directorul sportiv al parizienilor a declarat că cifrele prezentate în presă sunt false. Leonardo i-a acuzat pe jurnaliști de lipsă de respect și a spus că informațiile sunt inexacte, sumele reale neputând fi dezvăluite din cauza clauzelor de confidențialitate.
"Nu putem accepta acest lucru pe prima pagină a unui ziar precum L'Equipe. Este inacceptabil! Acele detalii sunt complet false. Am vrut să spun asta. Cred că este o lipsă de respect și nu ne-a plăcut. Nu înțeleg momentul. Acele detalii sunt foarte departe de adevăr, de durată și de cifre.
Există clauze de confidențialitate, dar pot spune că nu acela este adevărul. Durata contractului este de doi ani. Este greșit și nu ne-a plăcut", a declarat Leonardo la conferința de presă dinaintea meciului cu Lyon.
PSG, care este lider neînvins în Ligue 1 după primele 5 etape ale sezonului, va primi vizita celor de la Olympique Lyon în această seară, de la ora 21:45.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Cupa Mondială FIFA
FIFA face schimbări în formatul Cupei Mondiale din 2026! Anunțul lui Arsene Wenger
ACUM 17 ORE
Cupa Mondială FIFA
Leo Messi, uimit de eliminarea unei favorite la CM din Qatar. "Au mulţi jucători de top"
ACUM 18 ORE