Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Ronaldo și-ar da viața să joace la PSG!" Di Maria, în extaz pentru că șeicii l-au ales pe Leo Messi

Razvan Circeag

Publicat 14/08/2021 la 14:52 GMT+3

Di Maria a oferit un interviu în care a vorbit despre noul său coleg, Leo Messi, și despre lotul magnific pe care PSG îl are la dispoziție în acest moment.

Lionel Messi et Angel Di Maria

Credit imagine: Getty Images

Leo Messi a devenit oficial noul jucător al lui PSG și va evolua în următoarele două sezoane în Ligue 1. Venirea lui Messi a declanșat o întreagă isterie atât în lumea fotbalului, iar reacțiile au fost pe măsură.
PSG a avut o campanie stelară de transferuri în această vară. Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gini Wijnaldum, Achraf Hakimi, Danilo Pereira și Leo Messi sunt toți jucătorii transferați de parizieni în această vară.

Di Maria: "Am jucat cu atâția, dar Messi este unic!"

Messi și-a întâlnit deja o parte dintre viitorii colegi de echipă, care s-au arătat entuziasmați de prezența superstarului. Printre aceștia se numără și Di Maria, colegul său și de la naționala Argentinei.
Angel Di Maria, jucătorul lui PSG, a oferit un interviu în care a vorbit despre venirea lui Leo Messi. Nu l-a uitat nici pe Cristiano Ronaldo.
"Sunt mai mult decât fericit. Visele mele s-au îndeplinit într-o lună: să câștig Copa America și să pot juca cu Leo în aceeași echipă. Astăzi a fost prima sesiune de antrenament, este ceva unic pentru mine. Messi este din altă lume. Îi arunci o piatră și el reușește să o controleze. Am jucat cu Cristiano Ronaldo, Neymar, Mbappe, Rooney, Van Persie, Benzema, Ibrahimovic, Bale, dar nu am văzut niciodată așa ceva. Este unic! Cristiano cred că și-ar da viața pentru că nu a ajuns și el aici. Calitatea și cantitatea de jucători pe care PSG o are acum este fabuloasă", a declarat argentinianul, conform maisfutebol.iol.pt.
Așa ar putea arăta primul "11" al celor de la PSG în acest sezon:
  • Donnarumma - Marquinhos, Ramos, Kimpembe - Hakimi, Veratti, Wijnaldum, Bernat - Messi, Neymar, Mbappe
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo