Leo Messi a devenit oficial noul jucător al lui PSG și va evolua în următoarele două sezoane în Ligue 1. Venirea lui Messi a declanșat o întreagă isterie atât în lumea fotbalului, iar reacțiile au fost pe măsură.
PSG a avut o campanie stelară de transferuri în această vară. Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gini Wijnaldum, Achraf Hakimi, Danilo Pereira și Leo Messi sunt toți jucătorii transferați de parizieni în această vară.

Di Maria: "Am jucat cu atâția, dar Messi este unic!"

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Messi și-a întâlnit deja o parte dintre viitorii colegi de echipă, care s-au arătat entuziasmați de prezența superstarului. Printre aceștia se numără și Di Maria, colegul său și de la naționala Argentinei.
Angel Di Maria, jucătorul lui PSG, a oferit un interviu în care a vorbit despre venirea lui Leo Messi. Nu l-a uitat nici pe Cristiano Ronaldo.
"Sunt mai mult decât fericit. Visele mele s-au îndeplinit într-o lună: să câștig Copa America și să pot juca cu Leo în aceeași echipă. Astăzi a fost prima sesiune de antrenament, este ceva unic pentru mine. Messi este din altă lume. Îi arunci o piatră și el reușește să o controleze. Am jucat cu Cristiano Ronaldo, Neymar, Mbappe, Rooney, Van Persie, Benzema, Ibrahimovic, Bale, dar nu am văzut niciodată așa ceva. Este unic! Cristiano cred că și-ar da viața pentru că nu a ajuns și el aici. Calitatea și cantitatea de jucători pe care PSG o are acum este fabuloasă", a declarat argentinianul, conform maisfutebol.iol.pt.
Așa ar putea arăta primul "11" al celor de la PSG în acest sezon:
  • Donnarumma - Marquinhos, Ramos, Kimpembe - Hakimi, Veratti, Wijnaldum, Bernat - Messi, Neymar, Mbappe
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33