"Campionatul Franţei nu este cel mai puternic din lume", a declarat, pentru revista Esquire, Kylian Mbappe, fotbalistul lui PSG, alimentând speculaţiile despre un posibil transfer al său la Real Madrid, o mutare care se anunță în presa din toată lumea drept iminentă, mai ales că oficialii clubului francez sunt în dificultate.
Dacă PSG nu-l vinde pe Mbappe în această fereastră de transferuri, care se apropie de final, va fi nevoită să-l cedeze anul viitor pe gratis, asta în condițiile în care francezul nu dorește să-și prelungească înțelegerea pe Parc des Princes. Cu o săptămână înainte de finalul perioadei de mercato, viitorul lui Kylian Mbappe este discutat de presa spaniolă.

Mbappe, tot mai aproape de plecarea de la PSG

Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57
Atât AS, cât şi Marca scriu că francezul, ce nu şi-a prelungit contractul cu PSG, este mai aproape ca oricând de un transfer la Real Madrid.Mbappe apare pe prima pagină a revistei Esquire, în versiunea sa spaniolă. Într-un lung interviu, el a revenit asupra începutului carierei sale şi a strecurat câteva indicii despre viitorul său.
"Campionatul Franţei nu este cel mai puternic din lume, dar m-am simţit întotdeauna responsabil, ca jucător emblematic, să-l fac să progreseze", a declarat Mbappe, ceea ce ar putea fi interpretat ca un semn al dorinţei sale de a juca în altă ligă, cel mai probabil în La Liga, la Real Madrid.

Indicii tot mai clare privind plecarea lui Mbappe de la PSG

"O echipă nu este un grup de prieteni, nu e nevoie să iei masa în fiecare seară cu coechipierii tăi ca să câştigi", a afirmat atacantul. Mesajul lui Mbappe e interpretat în presa din Spania astfel: nu se mai simte în largul său la PSG, unde colegii săi sud-americani se întâlnesc regulat pentru a petrece timpul împreună. Campionul mondial a spus că este "un atacant modern care poate juca pe orice poziţie" şi este caracterizat de "dorinţa de a progresa, de a da totul", de "a câştiga tot" şi de a fi cel mai bun.
"La fiecare meci există nu puţine planuri anti-Kylian. Asta înseamnă că ei (adversarii) recunosc că sunt un mare jucător. Asta înseamnă că trebuie să ai mai multe corzi la arcul tău. Îmi place asta, fiindcă ador provocările", a continuat el. Mbappe nu a spus nimic despre posibilitatea de a câştiga în acest sezon UEFA Champions League alături de Lionel Messi şi Neymar. În schimb, el a povestit cum l-a ajutat pe Neymar să se adapteze când a venit în Franţa, spunându-i: "Aici, lumea vrea doar să te vadă jucând fotbal şi zâmbind!"
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
16/09/2021 LA 13:12
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
16/09/2021 LA 06:36