Înfrângerea de ieri a lui PSG de pe terenul lui Rennes, scor 0-2, a dat startul discuțiilor legate de prestațiile lui Neymar din ultima perioadă. Sezonul lui Neymar a început abia în etapa a patra din Ligue 1, acesta fiind învoit de către Mauricio Pochettino pentru debutul sezonului după Copa America. Cu toate acestea, Neymar nu i-a impresionat pe fanii parizienilor cu prestațiile sale din acest debut de sezon, brazilianul reușind să înscrie o singură dată în actuala stagiune, în partida cu Lyon, din penalty.
Pe lângă acest gol, Neymar a mai înregistrat două pase de gol, în partidele contra lui Mets și Montpellier. Chiar și așa, fanii nu sunt mulțumit de evoluțiile jucătorului brazilian, iar acest lucru se poate observa în urma unui sondaj făcut de L’Equipe.
Fotbal
Barcelona îl vrea pe Messi, dar un detaliu le poate da planurile peste cap! "Putem face minuni"
ACUM 5 ORE

Fanii lui PSG nu consideră că Neymar trebuie să fie titular în meciurile următoare

După o nouă partidă fără realizări notabile, în care a fost înlocuit de Mauricio Pochettino în minutul 75 cu Icardi, cei de la L’Equipe au lansat un sondaj prin care îi întreabă pe fanii parizieni dacă Neymar merită să fie titularizat în continuare de către antrenorul argentinian.
Potrivit sondajului, peste 75,000 de oameni au votat până luni după-amiază, iar 63% sunt de părere că nu ar trebui ca Neymar să se regăsească în primul 11 al lui PSG în partidele următoare, 31% sunt de părere că brazilianul ar trebui titularizat în continuare, în timp ce 6% nu știu sau nu au dorit să răspundă la această întrebare.
Pentru Neymar urmează acum meciurile de la echipa națională din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Brazilia urmează să dispute trei partide, cu Venezuela și Columbia în deplasare, ultimul meci fiind pe teren propriu, contra reprezentativei din Uruguay. Pentru Neymar, cele trei partide ale naționalei Braziliei pot reprezenta oportunitatea perfectă de a reveni în formă. La acțiunea din luna septembire, Neymar a marcat un gol pentru Brazilia, în victoria contra naționalei din Peru, scor 2-0.
Fotbal
Kylian Mbappe sau Erling Haaland? Cine ar putea fi viitorul cel mai bun fotbalist din lume
ACUM 12 ORE
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost înlocuit Messi înainte de finalul duelului Benfica - PSG! Explicația lui Galtier
ACUM 14 ORE