Numele lui Mauricio Pochettino a fost legat în ultimele săptămâni de o posibilă plecare la Manchester United. Antrenorul a negat atunci zvonurile, spunând că este fericit la PSG în ciuda informațiilor apărute în presa din Franța, conform cărora jucătorii echipei nu ar fi mulțumiți de stilul argentinianului.
Ziarul de casă al clubului de pe Parc des Princes a anunțat acum că nu se pune problema ca antrenorul să plece în această iarnă de la PSG. Potrivit jurnaliștilor Le Parisien, conducerea parizienilor a luat decizia de a merge în continuare pe mâna lui Pochettino, care va mai rămâne pe banca tehnică a echipei cel puțin până la finalul acestui sezon.
Chiar dacă pare că tehnicianul a primit votul de încredere al șefilor, aceștia ar mai avea încă unele semne de întrebare în privința argentinianului de 49 de ani, continuând să se gândească la varianta Zinedine Zidane, pe care și-ar dori să îl oferteze în vara anului 2022.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 20 ORE
Citește și:

PSG ȘI-A PIERDUT ÎNCREDEREA ÎN POCHETTINO

La începutul acestei luni, jucătorii de la PSG au pus presiune pe Mauricio Pochettino, oamenii din anturajul lui Lionel Messi având semne de întrebare privind stilul tactic și planul de joc ale lui Mauricio Pochettino.
Potrivit publicației L'Equipe, tehnicianul nu a reușit să impresioneze pe banca tehnică a celor de la PSG, deși are la dispoziție o echipă plină de jucători importanți, printre care se remarcă Neymar, Kylian Mbappe, Angel Di Maria și Lionel Messi.
În ciuda faptului că sunt lideri în clasamentul din Ligue 1, parizienii au fost criticați pentru rezultatele slabe, iar Pochettino a părut că nu reușește să găsească formula ideală, tripleta din atac, Messi-Mbappe-Neymar, nereușind să profite, de multe ori, de ocaziile ivite.
Conform jurnaliștilor din Franța, oamenii din jurul argentinianului s-au arătat îngrijorați de strategia antrenorului la începutul lunii decembrie, considerând că stilul de joc al lui Pochettino este 'restrictiv'. În același timp, și jucătorii de la PSG au pus presiune asupra tehnicianului, fiind de părere că acesta nu este suficient de dur, adoptând mai degrabă o abordare echilibrată și înțelegătoare față de fotbaliști.
În aceste condiții, potrivit unor surse apropiate clubului, Pochettino a pierdut susținerea unor persoane din cadrul echipei, aceștia criticând inclusiv faptul că antrenorul le-a permis jucătorilor să meargă la petrecerea organizată de Lionel Messi după câștigarea celui de-al 7-lea Balon de Aur, în ciuda comportamentului îndoielnic al unora dintre ei.
Rămâne de văzut dacă Mauricio Pochettino își va duce contractul la bun sfârșit sau dacă va pleca înainte de finalul stagiunii 2022/23, el fiind dorit recent pe banca tehnică a celor de la Manchester United.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
IERI LA 09:03