Manchester United s-a despărțit săptămâna trecută de Ole Gunnar Solskjaer, dar oficialii de pe Old Trafford nu au reușit să găsească foarte repede un antrenor cu nume care să-l înlocuiască pe norvegian. Zidane a fost prima opțiune, dar francezul a refuzat. Pochettino ar fi fost și el pe placul șefilor de la United, dar argentinianul nu s-a putut despărți acum de PSG.
În cele din urmă, englezii l-au numit pe banca tehnică pe Ralf Rangnick, care va fi antrenorul "diavolilor" până în vară, acesta acceptând să preia echipa chiar și ca intermediar, bazându-se probabil că va reuși să convingă și va primi un contract pe termen lung.
Astăzi, directorul sportiv al celor de la PSG a vorbit despre informațiile care au apărut în ultimele zile în presă privind posibilitatea ca Mauricio Pochettino să plece la United. Leonardo a mărturisit că antrenorul nu le-ar fi cerut niciodată parizienilor să fie lăsat să plece și a spus că nu a avut loc nicio discuție cu Zidane pentru aducerea acestuia pe Parc des Princes.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
"Nu vrem ca Pochettino să plece. Nu a cerut niciodată să plece și niciun club nu ne-a contactat în legătură cu el. Nu am avut nicio întâlnire cu Zidane.
Avem mult respect pentru Zinedine Zidane, pentru ceea ce a făcut ca jucător și antrenor, dar pot afirma foarte clar că nu a existat niciun contact sau întâlnire cu el. Este ridicol să ne imaginăm că o întâlnire cu Zidane ar fi putut avea loc într-un hotel mare, la Paris, în fața tuturor", a spus Leonardo, potrivit AFP.

Ce a spus Pochettino despre posibila despărțire de PSG

La conferința de presă premergătoare duelului cu Manchester City din Champions League, Pochettino nu a putut evita întrebările privind zvonurile care-l plasează printre favoriții celor de la United pentru înlocuirea lui Solskjaer.
Argentinianianul a fost foarte diplomat și a punctat că are contract cu PSG încă un sezon și că este foarte fericit la Paris. Declarația a fost una cât se poate de logică în acest context, dar tehnicianul nu a fost foarte ferm încât să nege orice legătură cu gruparea de pe Old Trafford sau să declare clar că nu dorește să ajungă pe banca "diavolilor".
"Se întâmplă lucruri, nu este responsabilitatea mea. Sunt bine la Paris. Sunt foarte concentrat pe fotbal. Nu sunt un copil. Mi-am petrecut toată viața jucând fotbal și apoi ca antrenor. Suntem într-o afacere în care există zvonuri. Înțeleg ce se întâmplă. Există zvonuri. Trebuie să trăim cu asta.
V-am spus tuturor, contractul meu este valabil până în 2023. Nu spun nimic diferit. Sunt foarte fericit la Paris Saint-Germain. Este un fapt. Sunt fericit la Paris", a declarat Pochettino.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28