Oficialii PSG-ului trebuie să gestioneze în această perioadă situația tensionată din vestiar. Luptele de orgolii dintre Messi, Mbappe și Neymar ar putea duce la dezintegrarea echipei, lucru pe care șefii de pe Parc de Princes vor să-l evite.
Se pare că s-au creat deja câteva grupulețe, unul în jurul lui Messi, care îi include pe Neymar, Paredes, Di Maria, Achraf și Verratti, și altul în jurul lui Mbappe, care nu se mai bucură de susținerea foarte multor colegi după încercarea de a se transfera la Real Madrid.
În plus, francezul și-a exprimat deja primele nemulțumiri cu privire la Neymar. Mbappe a fost surprins de camerele TV foarte nervos după ce a fost schimbat la finalul partidei cu Montpellier. "Ăsta nu îmi pasează deloc", i-a spus lui Gueye, făcând referire la Neymar, cel care a luat multe acțiuni pe cont propriu și a colaborat mult mai bine cu Di Maria.
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în sferturile Cupei Mondiale după 4 goluri în 30 de minute în poarta Coreei de Sud
ACUM O ORĂ
Vestiarul lui PSG stă pe un butoi cu pulbere și din cauza suspiciunilor existente în cadrul clubului cu privire la viața privată a lui Neymar, care s-a întors din vacanță într-o formă mai slabă, încercând în continuare să se recupereze. Îngrijorat în privința brazilianului, Pochettino i-a chemat pe câțiva dintre jucători la discuții private pentru a afla ce se întâmplă cu el.
Messi a fost unul dintre cei de la care antrenorul a vrut detalii, argentinianul spunându-i că Neymar se pregătește la fel ca întotdeauna, dând totul pentru a reveni în cea mai bună formă. Potrivit jurnaliștilor catalani de la El Nacional, Al-Khelaifi suspectează că Messi l-ar fi mințit pe Pochettino pentru a-l proteja pe prietenul său.

"El ar trebui să fie liderul echipei!"

Situația delicată din vestiarul celor de la PSG, unde Kylian Mbappe, Neymar și Lionel Messi se luptă pentru supremație, este pe buzele tuturor. Recent Nicolas Anelka a comentat ceea ce se întâmplă la echipă. Fostul fotbalist, care a evoluat în trecut la Arsenal, Real Madrid și PSG, a explicat pentru Le Parisien cum s-ar putea rezolva situația și cine ar trebui să comande în echipa lui Pochettino.
"Mbappe trebuie să fie liderul atacului celor de la PSG pentru că este numărul 1. Messi a fost nr. 1 la Barcelona, dar acum trebuie să-l servească pe Mbappe. El este aici de cinci ani și Messi trebuie să respecte lucrul ăsta.
Mbappe este de neînlocuit în echipa lui Pochettino, are cea mai bună viteză din lume și PSG trebuie să facă totul pentru a-l convinge să rămână. Dar cred că a decis deja. Vrea mai mult și e normal să fie așa. Dacă ar fi jucat în ultimele 3 sezoane în Anglia sau Spania, ar fi câștigat deja Balonul de Aur. Dacă alege să plece, va trebui să-i mulțumim pentru tot ce a făcut aici", a declarat Anelka.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227693.jpg
Cupa Mondială FIFA
Messi a făcut o nouă predicție după ce s-a calificat în sferturi! Echipele care l-au impresionat
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
FIFA face schimbări în formatul Cupei Mondiale din 2026! Anunțul lui Arsene Wenger
ACUM 7 ORE