Mundo Deportivo anunță că există deja un acord de principiu între Paris Saint Germain și Zinedine Zidane pentru ca antrenorul francez să preia banca tehnică a clubului parizian. E vorba despre un acord care a fost încheiat cu ocazia călătoriei pe care fostul antrenor de la Real Madrid a făcut-o în Qatar pentru a se întâlni din nou cu emirul și proprietarul clubului, Tamim bin Hamad Al Thani.
În acest acord se prevede că Zidane va semna cu PSG pentru următoarele 3 sezoane, aceeași durată pe care a avut-o trecută și în ultimul contract pe care l-a avut la Real Madrid, deși nu a dus la bun sfârșit mandatul, care includea și campania 2022/2023. Jurnaliștii spanioli au precizat de asemenea că șeicii sunt dispuși să-i îndeplinească toate dorințele lui "Zizou".
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
Zinedine Zidane sărbătorește 50 de ani. Viața sa fabuloasă, rezumată în 50 de date semnificative
23/06/2022 LA 10:56

Șeicii îl vor pe Zidane la PSG "pentru toți banii din lume!"

Se pare că șeicii sunt dispuși la compromisuri. Aceștia au înțeles că prioritatea numărul 1 a lui Zidane este preluarea echipei naționale a Franței după Campioantul Mondial din decembrie, motiv pentru care îi dau posibilitatea acestuia să ducă în paralel ambele mandate de antrenor, în cazul în care va primi apelul Federației Franceze pentru a-l înlocui pe actualul selecționer, Didier Deschamps.
Mai mult decât atât, presa din Spania scrie că Zidane ar fi tratat regește pe Parc des Princes. El ar primi anual nu mai puțin de 25 de milioane de euro net, ceea ce ar însemna că devine al doilea cel mai bine plătit antrenor din lume, după Diego Simeone, care încasează la Atletico Madrid aproape 50 de milioane de euro pe sezon (Guardiola e pe locul 2 în prezent, cu 23 de milioane de euro pe sezon).
După cum a transmis Mundo Deportivo, în ultimele săptămâni întâlnirile dintre părți s-au intensificat. Prima a avut loc la Paris, șeicii profitând de prezența francezului în finala Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid. A doua întâlnire a avut loc marți, în această săptămână, în Qatar. Zidane s-a întors apoi în Ibiza, unde va continua să petreacă câteva zile de vacanță alături de restul familiei sale, înainte de a lua o decizie în privința ofertelor șeicilor de la PSG.
Ligue 1
Șeicii lui PSG, lăsați cu ochii în soare de Zidane! Presa din Spania anunță decizia luată de "Zizou"
11/06/2022 LA 09:05
Ligue 1
Variantă surpriză pentru PSG! Ce antrenor din La Liga este dorit în locul lui Pochettino
14/03/2022 LA 09:05