Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șeicii lui PSG, lăsați cu ochii în soare de Zidane! Presa din Spania anunță hotărârea luată de "Zizou"

Irina Aldea

Publicat 11/06/2022 la 12:05 GMT+3

Cotidianul spaniol AS a anunțat că Zinedine Zidane a refuzat să continue negocierile cu șeicii din conducerea lui PSG, legendarul francez preferând să aștepte preluarea echipei naționale a Franței.

Zinedine Zidane

Credit imagine: Getty Images

AS a anunțat azi că Zidane a refuzat și a treia ofertă a celor de la PSG. Antrenorul francez a refuzat categoric oferta pe care o avea pe masă pentru prelua echipa formată din Mbappe & Co. Zidane a fost tentat cu un mare proiect sportiv și un contract uriaș. El a vorbit chiar despre un control total asupra semnăturilor, dar deocamdată rămâne fidel ideii sale de a aștepta Cupa Mondială din Qatar, pentru că dorința sa este să antreneze echipa națională a Franței.
PSG, în orice caz, va insista, deși în decembrie antrenorul a respins cele două propuneri făcute de clubul parizian. El încă mai are timp să se gândească la asta, pentru că mai este mult până la începerea sezonului. Deocamdată șeicii au primit un refuz categoric de la Zidane, fapt care reprezintă o ușurare pentru Real Madrid, care se află acum, de la refuzul lui Mbappe, într-o competiție directă continuă cu PSG.
CITEȘTE ȘI:

Zidane a refuzat toate ofertele primite de la PSG

Zidane este fără doar și poate unul dintre pariurile lui Luis Campos în noua sa poziție de consilier sportiv al PSG. Campos a reprezentat o cerere specială de prelungire a contractului din partea lui Mbappe, pentru că amândoi se cunosc încă de pe vremea când starul era la Monaco, iar în mâinile lui se află acum acest nou proiect al șeicilor, care trebuie să fie cel definitiv pentru a câștiga UEFA Champions League. Zidane era favoritul absolut pentru înlocuirea lui Pochettino, deși sunt mai multe nume pe masă. Negocierile cu PSG au fost purtate direct de emirul Al Thani cu antrenorul francez, care se bucură în aceste zile de vacanța în familie la Ibiza.
Zidane este și preferatul lui Mbappe pentru banca tehnică, care este încântat de ideea că legenda madrilenilor îi va fi antrenor în viitor, deoarece crede că alături de el șansele sale de a câștiga Liga Campionilor vor crește exponențial. Cu toate acestea, emirul Qatarului a fost cel care a purtat personal negocierile cu Zidane, fără intermediari. Din acest motiv, Alan Miglacio, reprezentantul de lungă durată al lui Zidane, a făcut ieri declarații foarte tranșante despre posibilitatea ca francezul să antreneze PSG: " Până în prezent, sunt singura persoană autorizată să îl reprezint și să îl consiliez pe Zidane. Nici Zidane, nici eu nu am fost contactați direct de proprietarul PSG".
Emirul Qatarului îi oferise deja direct lui Zidane, în decembrie anul trecut, de până la două ori, postul. Dar Zizou cântărește și alte aspecte în afară de posibilitatea de a antrena Franța pentru a spune "nu" lui PSG în această ultimă încercare de a-l aduce pe Parc des Princes (acum, cu o armă puternică, certitudinea că Mbappe va rămâne). Când a plecat de la Real Madrid după una dintre cele mai glorioase etape ale sale, Zidane și-a fixat un obiectiv, iar acesta nu era altul decât să antreneze echipa Franței după ce Deschamps își va încheia ciclul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo