Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos a dezvăluit care au fost idolii săi în copilărie! Doar unul a jucat la Real Madrid

Nicu Savin

Publicat 08/12/2021 la 16:29 GMT+2

Sergio Ramos traversează o perioadă complicată la PSG, fundașul iberic bifând doar un meci în tricoul parizienilor până acum. Totuși, fostul căpitan de la Real Madrid prezintă foarte mult interes în afara terenului, iar ultimele sale declarații au atras atenția presei internaționale.

Sergio Ramos von Paris Saint-Germain

Credit imagine: Getty Images

Sergio Ramos trăiește un coșmar fără sfârșit la PSG, club pentru care a jucat un singur meci de când s-a transferat. Ibericul a ratat startul sezonului din cauza unei accidentări, iar imediat după debutul în tricoul parizienilor a acuzat alte probleme medicale, care nu i-au permis să joace în meciul din Champions League cu Brugge.
În ciuda absenței sale constante de pe teren, Ramos este mereu în lumina reflectoarelor, iar ibericul a reușit să atragă din nou atenția asupra lui prin declarațiile făcute într-un interviu acordat celor de la Amazon Prime.
Vorbind despre idolii săi din copilărie, fundașul a surprins pe toată lumea, menționând două nume mai puțin obișnuite: "Idolul meu... am avut doi sau trei, dar aș spune Claudio Caniggia sau Fernando Redondo", a declarat Ramos, citat de as.com.
Interesant este că ambii jucători menționați de Ramos sunt argentinieni și niciunul dintre ei nu a fost fundaș. Caniggia a fost un atacant foarte bun în anii '80-'90, dar a fost mai mult cunoscut pentru că a fost locotenentul de lux al lui Maradona, alături de care a jucat finala Campioantului Mondial din 1990. Acesta a jucat multă vreme în Europa, trecându-și în CV echipe precum AS Roma, Verona, Atalanta, Benfica sau Glasgow Rangers.
Alegerea lui Redondo are ceva mai multă explicație pentru Ramos. Fostul mijlocaș central a jucat 10 ani în La Liga, dintre care 6 la Real Madrid. Redondo a plecat în 2000 la Milan, de unde s-a retras în 2004.
Citește și:

Sergio Ramos, coșmar fără sfârșit la PSG

În urmă cu două săptămâni, într-un alt interviu acordat celor de la Amazon Prime, Sergio Ramos, care are contract cu PSG până în iunie 2023, a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut după transferul la Paris: "Au fost momente dificile, momente de singurătate. Petreci multe ore la sală cu fizioterapeutul. Ai mereu gânduri negative care te fac să ai îndoieli. Cred în mine și în munca pe care o depun. Mă concentrez să dau înapoi clubului toată încrederea care mi-a fost oferită. Sper să revin la cel mai bun nivel al meu", a declarat Ramos.
În ciuda problemelor pe care le-a avut în ultimul an, fotbalistul s-a arătat încrezător în forțele proprii și crede că mai poate juca pentru cel puțin până în 2025, atât timp cât va rămâne sănătos: "Cred că mai pot juca 4-5 ani. Cel mai important lucru este să fiu puternic din punct de vedere mental. Sper că nu voi mai avea probleme medicale", a mai spus Sergio Ramos.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo