Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos, convins că mai poate juca încă "4-5 ani la nivel înalt"! Dezvăluirile fotbalistului

Bianca Dumitru

Publicat 12/04/2022 la 08:48 GMT+3

Deși a evoluat extrem de puțin în ultimele luni din cauza unor accidentări, Sergio Ramos, fundașul lui PSG, este convins că mai poate juca la cel mai înalt nivel încă 4-5 ani.

Sergio Ramos calentó en la banda del Etihad Stadium en la segunda parte

Credit imagine: Getty Images

Sergio Ramos a adunat doar 7 apariții în tricoul celor de la PSG, în acest sezon, fiind măcinat de accidentări. În ciuda acestui lucru, fundașul în vârstă de 36 de ani a afirmat că mai poate evolua încă 4-5 ani la nivel înalt.
Într-un interviu pentru Amazon Prime, spaniolul a spus că nu crede că a venit momentul să se retragă, precizând că vrea să mai joace câțiva ani.
"Mai am încă patru-cinci ani la nivel înalt. Și apoi voi trăi o altă experiență. Aici, la Paris, mai am doi ani de contract. Voi încerca să mai joc trei ani, să prelungim cu încă unul. Apoi vom vedea. Atâta timp cât mă ajută fizicul, cred că la nivel mental sunt foarte bine, concentrat", a declarat Sergio Ramos, citat de Marca.
Întrebat dacă ar prefera să fie cel mai bun din lume sau să joace pentru cea mai bună echipă din lume, fundașul a spus că în fotbal nu este despre fiecare în parte, ci despre colectiv.
"Prefer să joc pentru cea mai bună echipă din lume pentru că, până la urmă, fotbalul este un sport colectiv și este totul despre câștigul tuturor. Înainte de a fi individual cel mai bun din lume, prefer să joc la Campionate Mondiale, în Champions League... Întotdeauna ai nevoie de munca echipei", a adăugat fundașul, care a comentat și ce îi place mai mult între a juca pentru echipa de club și pentru națională.
"Sentimentul de a-ți reprezenta țara este întotdeauna ceva foarte, foarte frumos. Dar echipa ta este cea căreia îi datorezi totul. Trebuie să joci bine în echipa de club ca să mergi la națională. Este un sentiment asemănător, dar în același timp diferit. Nu aș putea alege între echipa de club și naționala. Sunt două sentimente unice. Este adevărat, însă, că alături de echipa naţională poți aspira să fii campion mondial", a conchis Ramos.
Citește și:

SERGIO RAMOS NU VREA SĂ PLECE DE LA PSG

Accidentările l-au ținut pe Sergio Ramos departe de teren în acest sezon, iar oficialii de pe Parc des Princes s-au săturat de problemele fizice constante cu care se confruntă fotbalistul de 35 de ani.
La rândul său, fundașul ar fi și el supărat de cum merg lucrurile în Franța, iar jurnaliștii din Spania au anunțat recent că Ramos crede că transferul în Ligue 1 nu a fost cea mai bună alegere. Astfel, cei de la El Nacional au anunțat în urmă cu circa o lună și jumătate că Sergio Ramos ar putea să plece de la PSG la finalul acestui sezon, fotbalistul iberic neducând lipsă de oferte chiar dacă revenirea în Spania este exclusă.
Cu toate astea, jurnaliștii de la RMC Sport au scris la începutul lunii aprilie că Sergio Ramos vrea să-și ducă înțelegerea cu parizienii la bun sfârșit, dorindu-și să mai rămână un sezon în Ligue 1.
"Nu are nici cea mai mică intenție să plece de la PSG. Campionul mondial din 2010 știe că nu s-a ridicat la așteptările clubului pentru acest sezon, dar 'vrea să arate că este în continuare capabil să câștige trofee și să rămână în Paris', așa cum le-a dezvăluit apropiaților.
Obiectivul șefilor de la PSG nu este să îl facă să plece, ci să îl asculte și să înțeleagă ce simte. Abia apoi se poate lua o decizie de comun acord", au anunțat jurnaliștii francezi, care au precizat că Ramos va discuta în următoarele săptămâni cu reprezentanții clubului.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo