Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos, declarație îndrăzneață: "Cred că mai pot juca 4-5 ani"

Alex Masgras

Actualizat 28/11/2021 la 10:50 GMT+2

Sergio Ramos a traversat o perioadă extrem de dificilă, din cauza accidentărilor. În această săptămână, el s-a aflat pentru prima oară în lotul lui PSG, în înfrângerea de pe terenul lui Manchester City, iar acum a declarat că mai poate juca pentru încă cel puțin patru sezoane la cel mai înalt nivel.

Sergio Ramos saltó a calentar durante el Manchester City-PSG de Champions League

Credit imagine: Getty Images

Sergio Ramos (35 de ani) a ajuns în această vară la Paris Saint-Germain, dar fundașul spaniol nu a apucat să își facă încă debutul pentru echipa lui Mauricio Pochettino. Ramos a avut un an 2021 de uitat, marcat de accidentări, dar este pregătit să își facă revenirea pe teren. La mijlocul acestei săptămâni, spaniolul a fost în lotul lui PSG pentru partida lui Manchester City, dar nu a fost introdus și a rămas pe bancă.
Într-un interviu acordat celor da la Amazon Prime, Sergio Ramos, care are contract cu PSG până în iunie 2023, a vorbit despre perioada dificilă pe care a avut-o în ultima perioadă:
"Au fost momente dificile, momente de singurătate. Petreci multe ore la sală cu fizioterapeutul. Ai mereu gânduri negative care te fac să ai îndoieli.
Cred în mine și în munca pe care o depun. Mă concentrez să dau înapoi clubului toată încrederea care mi-a fost oferită. Sper să revin la cel mai bun nivel al meu", a declarat Sergio Ramos pentru Amazon Prime, citat de sport.fr.

Sergio Ramos crede că mai poate juca la cel mai înalt nivel pentru câțiva ani

În ciuda problemelor pe care le-a avut în ultimul an, Sergio Ramos este încrezător în forțele proprii și crede că mai poate juca pentru cel puțin 4-5 sezoane, atât timp cât va rămâne sănătos.
"Cred că mai pot juca 4-5 ani. Cel mai important lucru este să fiu puternic din punct de vedere mental. Sper că nu voi mai avea probleme medicale", a mai spus Sergio Ramos.
Sergio Ramos a venit în această vară la PSG
Mauricio Pochettino, antrenorul lui Paris Saint-Germain, a vorbit despre fundașul spaniol la conferința de presă premergătoare partidei pe care parizienii o vor disputa astăzi pe terenul lui Saint-Etienne, fiind de părere că Ramos rămâne un mare campion, dar care acum are nevoie de meciuri:
"Este un mare campion care poate contribui cu experiența sa. Suntem bucuroși cu evoluția sa. A fost alături de echipă în ultimele săptămâni, dar el are nevoie acum să joace.
Vine din liga spaniolă după o pauză foarte lungă. Campionatul în Franța este complet diferit, vom vedea cum se va adapta. E dificil de prezis, cum se va adapta într-un mediu nou, noi circumstanțe, un nou campionat", a declarat Mauricio Pochettino.
Paris Saint-Germain este pe primul loc în Ligue 1, cu 37 de puncte, la 11 puncte de Nice, ocupanta locului 2. Astăzi, echipa lui Mauricio Pochettino se va deplasa pe terenul lui Paris Saint-Germain în ceea ce poate reprezenta debutul lui Sergio Ramos la echipa pariziană.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo