Sergio Ramos a semnat în vara anului 2021 cu PSG, din postura de jucător liber de contract. Ibericul nu a reușit să-i impresioneze pe francezi, suferind mai multe accidentări care l-au ținut pe bancă.
Deși s-a vorbit mult despre posibila plecare a fundașului de pe Parc des Princes, jurnaliștii din Franța au anunțat acum că Ramos nu vrea să se despartă de echipa sa la finalul acestui sezon.
Cei de la RMC Sport au scris înainte de meciul dintre PSG și Lorient, în care fotbalistul ar putea reveni pe teren fiind vindecat după o accidentare la gambă, că Sergio Ramos vrea să-și ducă înțelegerea cu parizienii la bun sfârșit, dorindu-și să mai rămână un sezon în Ligue 1.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
"Nu are nici cea mai mică intenție să plece de la PSG. Campionul mondial din 2010 știe că nu s-a ridicat la așteptările clubului pentru acest sezon, dar 'vrea să arate că este în continuare capabil să câștige trofee și să rămână în Paris', așa cum le-a dezvăluit apropiaților.
Obiectivul șefilor de la PSG nu este să îl facă să plece, ci să îl asculte și să înțeleagă ce simte. Abia apoi se poate lua o decizie de comun acord", au anunțat jurnaliștii francezi, care au precizat că Ramos va discuta în următoarele săptămâni cu reprezentanții clubului.
Citește și:

Sergio Ramos, dorit în MLS și în Japonia

Accidentările l-au ținut pe Sergio Ramos departe de teren în acest sezon, iar oficialii de pe Parc des Princes s-au săturat de problemele fizice constante cu care se confruntă fotbalistul de 35 de ani.
La rândul său, fundașul este și el supărat de cum merg lucrurile în Franța, iar jurnaliștii din Spania au anunțat recent că Ramos crede că transferul în Ligue 1 nu a fost cea mai bună alegere.
Astfel, cei de la El Nacional au anunțat la începutul lunii martie că Sergio Ramos ar putea să plece de la PSG la finalul acestui sezon, fotbalistul iberic neducând lipsă de oferte chiar dacă revenirea în Spania este exclusă.
Fostul căpitan al celor de la Real Madrid ar fi dorit de David Beckham la Inter Miami, unde ar putea fi coleg cu fostul său coechipier, Gonzalo Higuain. În plus, conform sursei citate, Ramos ar avea o ofertă și din Japonia, unde este foarte apreciat, mai ales după ce a început o colaborare cu brandul Mizuno.
Jurnaliștii din Spania au notat că echipa care și-a manifestat cel mai mare interes pentru Ramos este Vissel Kobe, la care mai sunt legitimați și Andres Iniesta și Sergi Samper. Ibericii consideră că fundașul ar fi tentat să facă pasul spre această destinație, mai ales că japonezii îl așteaptă cu un salariu uriaș.
Ligue 1
"Sergio Ramos știe că a greșit!" În ce condiții ar fi putut să continue la Real Madrid
21/04/2022 LA 04:47
Ligue 1
Sergio Ramos, convins că mai poate juca încă "4-5 ani la nivel înalt"! Dezvăluirile fotbalistului
12/04/2022 LA 05:48