Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Sergio Ramos știe că a greșit!" În ce condiții ar fi putut să continue la Real Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 21/04/2022 la 07:47 GMT+3

Sergio Ramos a fost titular miercuri seară la PSG, în victoria cu 0-3 obținută pe terenul lui Angers. Spaniolul a înscris al doilea gol al parizienilor. Înainte de meci, jurnaliștii din Spania au vorbit despre fostul căpitan al celor de la Real Madrid, explicând în ce condiții ar fi putut acesta să rămână pe Santiago Bernabeu.

Sergio Ramos - Paris Saint-Germain

Credit imagine: Imago

Sergio Ramos a fost titular la PSG, în victoria cu scorul de 0-3 obținută în deplasarea cu Angers. Spaniolul de 36 de ani a înscris al doilea gol al partidei, care este și a doua sa reușită în tricoul parizienilor, și a rămas pe teren până la fluierul final, aceasta fiind abia a patra sa apariție ca integralist în acest sezon.
Înaintea meciului din a 33-a etapă a Ligue 1, în presa din Spania s-a vorbit despre fostul căpitan al celor de la Real Madrid. Cei prezenți la emisiunea El Chiringuito au comentat modul în care fundașul a plecat de pe Santiago Bernabeu.
Fostul fotbalist Jose Maria Gutierrez a declarat că Sergio Ramos nu a știut să facă față situației legate de reînnoirea contractului său, crezând că Florentino Perez îi va face toate poftele.
Guti consideră că fundașul ar fi putut să continue la Real Madrid, alegând însă să plece pe ușa din spate și să rateze ocazia de a-și încheia cariera în tricoul clubului pentru care a scris istorie.
"Sergio Ramos știe că a făcut o greșeală pentru că a făcut prea multe presiuni la negocieri. S-a gândit că președintele clubului va face tot ce vrea el și nu și-a dat seama că pentru Florentino Perez, Real Madrid este mai presus de orice.
După împlinirea unei anumite vârste, clubul reînnoiește contractele cu un singur an, indiferent că pentru Sergio Ramos sau pentru altcineva, iar Sergio nu a înțeles asta.
Lui Ramos îi pare rău pentru că a fost o legendă a lui Real Madrid, și-ar fi putut încheia cariera la club și nu a profitat de asta. A plecat pe ușa din spate, o ieșire urâtă pentru el", a declarat fostul jucător al "galacticilor".
Citește și:

SERGIO RAMOS, CONVINS CĂ MAI POATE JUCA ÎNCĂ "4-5 ANI LA NIVEL ÎNALT"

Sergio Ramos a adunat doar 9 apariții în tricoul celor de la PSG, în acest sezon, fiind măcinat de accidentări. În ciuda acestui lucru, fundașul în vârstă de 36 de ani a afirmat că mai poate evolua încă 4-5 ani la nivel înalt.
Într-un interviu pentru Amazon Prime, spaniolul a spus că nu crede că a venit momentul să se retragă, precizând că vrea să mai joace câțiva ani.
"Mai am încă patru-cinci ani la nivel înalt. Și apoi voi trăi o altă experiență. Aici, la Paris, mai am doi ani de contract. Voi încerca să mai joc trei ani, să prelungim cu încă unul. Apoi vom vedea. Atâta timp cât mă ajută fizicul, cred că la nivel mental sunt foarte bine, concentrat", a declarat Sergio Ramos, citat de Marca.
Întrebat dacă ar prefera să fie cel mai bun din lume sau să joace pentru cea mai bună echipă din lume, fundașul a spus că în fotbal nu este despre fiecare în parte, ci despre colectiv.
"Prefer să joc pentru cea mai bună echipă din lume pentru că, până la urmă, fotbalul este un sport colectiv și este totul despre câștigul tuturor. Înainte de a fi individual cel mai bun din lume, prefer să joc la Campionate Mondiale, în Champions League... Întotdeauna ai nevoie de munca echipei", a adăugat fundașul, care a comentat și ce îi place mai mult între a juca pentru echipa de club și pentru națională.
"Sentimentul de a-ți reprezenta țara este întotdeauna ceva foarte, foarte frumos. Dar echipa ta este cea căreia îi datorezi totul. Trebuie să joci bine în echipa de club ca să mergi la națională. Este un sentiment asemănător, dar în același timp diferit. Nu aș putea alege între echipa de club și naționala. Sunt două sentimente unice. Este adevărat, însă, că alături de echipa naţională poți aspira să fii campion mondial", a conchis Ramos.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo