Thierry Henry este îngrijorat pentru Neymar. Starul lui PSG are parte de unul dintre cele mai slabe sezoane ale carierei, cu doar 4 goluri și 4 pase de gol în 18 partide în care a evoluat pentru echipa sa în acest sezon, în toate competițiile.
Neymar a ratat foarte multe partide în acest sezon din cauza accidentărilor, iar Thierry Henry se teme pentru sănătatea mentală a brazilianului. În ultima partidă de campionat a lui PSG, care a pierdut cu 0-1 la Nice, Neymar a avut o nouă prestație modestă.
Henry crede că starul lui PSG a dat semne în ultimele sale interviuri că nu este la cel mai înalt nivel din punct de vedere mental și crede că acesta are nevoie de ajutor:
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
ACUM 8 ORE
"Când analizezi o acțiune și vezi că nu se poziționează cum trebuie, e un lucru clar și trebuie să recunoști asta. Da, nu a fost bun în ultima perioadă, dar există niște motive. Neymar a vorbit în ultimele interviuri despre starea sa, despre presiune, iar primul meu gând a fost să mă întreb dacă el e bine.
Nu e vorba că el nu mai face schemele cu care eram obișnuiți sau despre faptul că nu își mai depășește adversarii. El vorbește, dar îl aude cineva? Cere ajutor. Sunt lucruri care se petrec în mintea lui, la fel ca la orice altă persoană", a declarat Thierry Henry, pentru L'Equipe.
Citește și:

Neymar își dorește să ajungă în MLS

La finalul anului trecut, Neymar a dat un interviu pentru cei de la DAZN, despre care a făcut referire și Thierry Henry. În interviul respectiv, Neymar a dat de înțeles că plănuiește să se retragă de la echipa națională, deoarece nu știe dacă mai are puterea de a se concentra la fel de mult la fotbal:
"Cred că mondialul din 2022 va fi ultimul pentru mine. Îl văd ca fiind ultimul pentru că nu știu dacă mai am puterea mentală de a mă mai concentra la fotbal", spunea Neymar.
În urmă cu câteva săptămâni, același Neymar declara că își dorește să plece din Europa, din cauza calendarului aglomerat, iar una dintre destinațiile preferate ar fi MLS, campionatul din Statele Unite ale Americii:
"Mi-aș dori să joc în Statele Unite. Mi-aș dori să joc acolo măcar un sezon. Sezonul este mult mai scurt, aș avea trei luni de vacanță", a spus Neymar pentru Fenomenos.
https://i.eurosport.com/2022/03/02/3330168.jpg
Ligue 1
Kylian Mbappe, după ce a semnat prelungirea cu PSG: "Înțeleg dezamăgirea lui Real Madrid"
ACUM 19 ORE
Ligue 1
Un coechipier a dezvăluit motivul pentru care Mbappe a rămas la PSG: ”Cel mai bun din lume”
IERI LA 14:53