Lionel Messi a debutat la PSG, în victoria cu Reims, scor 2-0. Partida a fost transmisă și în Spania, de postul Telecinco, acesta fiind primul meci al parizienilor care a fost televizat, primele etape din Ligue 1 nefiind de interes pentru iberici.
Debutul lui Messi a atras, însă, toate privirile spaniolilor. Partida din a patra etapă a campionatului Franței a fost, duminică seara, cel mai urmărit eveniment televizat din Spania, având o audiție medie de 2,21 de milioane de telespectatori. Cei mai mulți iberici au urmărit meciul mai ales după ce fostul star al Barcelonei a fost trimis pe teren, în minutul 65, în locul lui Neymar.
Partida dintre Reims și PSG a fost transmisă și de platforma de streaming Twitch, unde a adunat în total două milioane de persoane pe toată durata confruntării.
Cupa Mondială FIFA
Victoriile Argentinei de la Cupa Mondială, sărbătorite în fosta casă a lui Maradona
IERI LA 19:54

Gestul lui Messi a făcut înconjurul lumii

La finalul partidei cu Reims, Lionel Messi a fost salutat de majoritatea jucătorilor de la Reims, care s-au apropiat și i-au strâns mâna. Portarul Predrag Rajkovic și-a dorit, în plus, să-i lase o amintire specială fiului său și l-a rugat pe argentinian să facă o fotografie cu micuțul.
Messi nu a stat deloc pe gânduri, l-a luat pe băiețel în brațe și s-a lăsat fotografiat. Ulterior, fotbalistul le-a dat și un autograf unor fani ai lui Reims, care îl așteptau la marginea terenului cu un banner uriaș pe care îi era scris numele.
Cupa Mondială FIFA
Alertă în lotul Argentinei înainte de sferturile Cupei Mondiale! Un titular s-a accidentat
IERI LA 19:28
Cupa Mondială FIFA
Edi Iordănescu a dezvăluit cu cine ține la Mondial! Selecționerul l-a taxat pe Cristiano Ronaldo
IERI LA 10:21