Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ultima încercare a celor de la PSG de a-l convinge pe Mbappe să rămână: Zidane s-a întâlnit cu mama fotbalistului

Bianca Dumitru

Publicat 09/02/2022 la 14:20 GMT+2

Kylian Mbappe se află în ultimele 6 luni de contract cu PSG, iar jurnaliștii de la Bild au anunțat recent că fotbalistul s-ar fi înțeles deja cu Real Madrid, echipă în tricoul căreia va evolua din sezonul următor. Se pare, însă, că francezii au încercat să-l convingă pe Mbappe să rămână, trimițându-l pe Zidane să discute cu mama lui Kylian.

Mbappe + Zidane

Credit imagine: Eurosport

La sfârșitul lunii ianuarie, jurnaliștii de la Bild au anunțat că Kylian Mbappe a ajuns la un acord cu cei de la Real Madrid asupra transferului său în Spania. Francezul ar urma să ajungă în vară pe Santiago Bernabeu, semnând din postura de jucător liber de contract.
Conform sursei citate, un anunț al clubului blanco privind mutarea va fi făcut abia după ce Real Madrid va înfrunta PSG în optimile Champions League, cele două partide fiind programate pe 15 februarie și 9 martie.
În ciuda acestor dezvăluiri, se pare că oficialii francezilor fac în continuare tot posibilul pentru a-l convinge pe Mbappe să rămână pe Parc des Princes. Jurnalistul Eduardo Inda a anunțat în cadrul emisiunii El Chiringuito că cea mai recentă încercare a parizienilor de a-l păstra pe fotbalistul de 23 de ani îl are în prim-plan pe Zinedine Zidane.
Conform sursei menționate, antrenorul s-ar fi întâlnit personal cu mama lui Kylian Mbappe, cea care ar decide cu adevărat viitorul sportivului. Se știe că Zidane este idolul fotbalistului, iar oficialii lui PSG vor să-l numească în locul lui Mauricio Pochettino la finalul actualului sezon. Acum ei l-au trimis să vorbească cu familia lui Mbappe, încercând astfel să-l facă pe jucător să se mai gândească asupra prelungirii contractului său.
Potrivit publicației El Nacional, răspunsul lui Mbappe a venit imediat, acesta având decizia luată în privința viitorului său. Fotbalistul a spus direct "nu" posibilității de a rămane la Paris, dorindu-și să joace pentru Real Madrid din următoarea stagiune.
Citește și:

NEYMAR I-A GĂSIT ÎNLOCUITOR LUI MBAPPE

Potrivit presei internaționale, unul dintre fotbaliștii care le-ar fi atras atenția celor de la PSG pentru a-i lua locul lui Mbappe este Antony, brazilianul de 21 de ani care evoluează la Ajax. Jurnaliștii publicației De Telegraaf au anunțat că atacantul le-a fost recomandat șefilor de pe Parc des Princes de Neymar și Marquinhos, care îl cunosc de la echipa națională a Braziliei.
Cei doi sunt jucători importanți la PSG și au o relație bună cu directorul sportiv al clubului, Leonardo, căruia i-ar fi prezentat această variantă.
Atacantul de 21 de ani a ajuns în Olanda în 2020, când a fost transferat pentru 15,75 de milioane de euro de la Sao Paolo. Antony, cotat de site-ul transfermarkt.com la 35 de milioane de euro, a adunat 68 de apariții în tricoul lui Ajax, reușind 19 goluri și 17 assist-uri.
Brazilianul mai are contract cu Ajax până în 2025, iar olandezii vor 60 de milioane de euro în schimbul lui.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo