După ce și-a făcut un nume la Barcelona, ​​Lionel Messi s-a alăturat lui PSG în vara lui 2021. Messi s-a bucurat de glorie pe Camp Nou timp de 16 sezoane și a marcat 672 de goluri în tricoul blaugrana. Din cauza situației financiare, Barcelona nu a putut să-i ofere lui Messi un nou contract, iar PSG a profitat de ocazia să-l aducă pe Parc des Princes.
Messi pare hotărât să câștige alături de PSG, chiar dacă evoluțiile sale nu au convins încă de la început, dar colegul său, Ander Herreracrede că inima îi bate încă pentru Barcelona. Fostul jucător de la Manchester United a susținut că Lionel Messi își va găsi drumul înapoi în Camp Nou în cele din urmă: "Orice ai spune, va apărea un titlu. Nu numai în Mundo Deportivo, ci în toate locurile. Prefer să nu răspund. Ceea ce spun este că îl are pe Barça în inimă, că într-o zi se va întoarce. Dar pentru moment, se distrează și vrea să câștige la PSG".
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24

Cum crede Herrera că poate Messi să confirma la PSG

Mijlocașul lui PSG ,Ander Herrera, a apărat începutul de sezon dezastruos al lui Lionel Messi și a spus ce crede că trebuie să se întâmple pentru ca argentinianul să confirme la cel mai înalt nivel și pe Parc des Princes: "Cred că am văzut deja cea mai bună versiune a lui Leo, la meciul împotriva lui [Manchester] City acasă, dar cred că este și responsabilitatea tuturor celor din jurul lui.
Trebuie să ne punem în slujba lui pentru a obține tot ce este mai bun din el pentru echipă. În mod normal, jucătorii obișnuiți trebuie să se adapteze la un nou mediu, ei trebuie să se muleze pe colectivul de care au parte. Acum, este invers pentru că vorbim despre cel mai bun fotbalist din istorie. Noi trebuie să fim acolo pentru el", a mai spus Herrera.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14