Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jucător de la PSG, pe 'lista neagră' a lui Messi? Nici măcar nu a fost invitat la petrecerea pentru Balonul de Aur

Bianca Dumitru

Publicat 01/12/2021 la 10:21 GMT+2

Lionel Messi a organizat o petrecere după ce a câștigat cel de-al 7-lea Balon de Aur din carieră. Potrivit presei internaționale, un singur coechipier a lipsit de la evenimentul organizat în Paris.

Lionel Messi, Antonella Roccuzzo, Thiago Messi, Mateo Messi Roccuzzo and Ciro Messi Roccuzzo attend the Ballon D'Or photocall

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a primit luni seară al șaptelea Balon de Aur din carieră în cadrul Galei organizate de France Football la Paris. În urma evenimentului, argentinianul a dat o petrecere la care și-a invitat familia, prietenii și coechipierii de la PSG.
Potrivit presei internaționale, un singur coleg de pe Parc des Princes a lipsit de la petrecere. Este vorba despre Mauro Icardi, cu care Messi are o relație rece de câțiva ani. Jurnalistul argentinian Angel Brito a anunțat că în timp ce toți ceilalți coechipieri au onorat invitația, Icardi nici măcar nu a primit una.
"Icardi nu a fost invitat să sărbătorească Balonul de Aur al lui Messi. De cealaltă parte, restul coechipierilor au fost invitați cu toții", a menționat Brito, citat de Corriere dello Sport.
Citește și:

Messi s-a îmbolnăvit după ce a câștigat Balonul de Aur?

La o zi după ce a câştigat al şaptelea său trofeu Balonul de Aur, argentinianul Lionel Messi a ratat antrenamentul de marţi al echipei sale Paris Saint-Germain. Liderul la zi din Ligue 1 a anunţat într-un comunicat că Lionel Messi şi Leandro Paredes au lipsit de la antrenament din cauza unor simptome de gastroenterită.
Jurnaliștii din Vest nu știu însă dacă această explicație este cea corectă, în contextul în care Messi și soția sa au organizat o petrecere uriașă luni noapte, după decernarea Balonului de Aur. Starul lui PSG și-a invitat toți colegii de la actualul club, dar și mulți prieteni apropiați.
Evident, există posibilitatea ca, în cadrul party-ului, sud-americanul să fi mâncat ceva care să îi fi afectat stomacul, dar se tot vehiculează faptul că petrecerea s-a terminat foarte târziu, iar argentinianul nu s-a recuperat total.
Altfel, de notat că atacantul Mauro Icardi a reluat pregătirea la echipa pariziană, în timp ce Georgio Wijnaldum urmează să revină joi la sesiunea de antrenamente. Reamintim că parizienii l-au pierdut pe Neymar, cu o entorsă la glezna stângă care îl va scoate din acțiune între 6 și 8 săptămâni.
PSG primește în această seară vizita formației Nice, în etapa a 16-a a Ligue 1. Messi va prezenta probabil trofeul fanilor, pentru ca apoi acesta să ajungă în muzeul Barcelonei, așa cum a promis sud-americanul.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo