PSG nu mai reprezintă acel punct de atracție suprem pentru jucătorii de talie mondială, iar Leandro Paredes este unul dintre fotbaliștii importanți care o spun clar. Argentinianul a fost cumpărat cu 40 de milioane de la Zenit acum 4 ani, iar visul său este reprezentat de un transfer la cea mai mare echipă a Spaniei. Mijlocașul de 27 de ani a cucerit 2 titluri în Ligue 1 și a contribuit decisiv la toate reușitele parizienilor. Acum, Paredes a dezvăluit într-un interviu acordat celei mai importante televiziuni de Sport din țara natală, TYC, că își dorește mai mult ca orice să semneze cu Real Madrid.
"Nu trebuie să ne mințim! Orice fotbalist din lume vrea să ajungă într-o zi la Real Madrid. Este un club foarte important! Am un respect deosebit pentru PSG și m-am simțit foarte bine în Franța, dar Realul este cu adevărat o echipă magică" a spus Paredes.
Mijlocașul argentinian visează și la încă un trofeu cu naționala, alături de colegul său de la PSG Lionel Messi. Selecționata Pumelor a reușit să câștige pentru prima dată după apraope 2 decenii Copa America și acum visează la trofeul suprem. Turneul final din Qatar este ultima șansă pentru Messi de a deveni campion mondial. Este trofeul care le lipsește argentinienilor din 1986, când Diego Maradona a devenit eroul național.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM 4 ORE
"Ce am realizat în 2021 prin victoria din Brazilia din Copa America a fost un vis îndeplinit. Urmează Qatar!" a spus Paredes.
https://i.eurosport.com/2022/04/22/3359754.jpg
Real Madrid visează la Mbappe
Paredes își dorește să ajungă pe Santiago Bernabeu, dar Real Madrid este interesată de marele star al lui PSG. Mbappe este în ultimele zile de contract cu echipa franceză și a declanșat un război al ofertelor. Florentino Perez este all-in în lupta pentru campionul mondial, care a lăsat să se înțeleagă că este interesat de un transfer la Real.
Cifrele lui Mbappe la PSG
  • 5 sezoane
  • 12 trofee
  • 214 meciuri
  • 167 goluri
Finalista Champions League era de mult pe urmele fotbalistului în vârstă de 23 de ani și părea că părțile vor bate, într-un final, palma. Lucrurile au luat, însă, o întorsătură neașteptată. Conform cotidianului francez Le Parisien, atacantul cu 54 de goluri în tricoul echipei naționale a Franței ar fi fost convins de șefii lui PSG să își continue cariera alături de Lionel Messi și Neymar.
Potrivit aceleiași surse, Kylian Mbappe ar fi bătut palma cu șefii lui PSG pentru prelungirea contractului cu încă două sezoane. „Discuțiile dintre cele două părți s-au intensificat în aceste ultime zile, iar acum jucătorul francez este gata să semneze o înțelegere pe încă doi ani cu gruparea de pe Parc des Princes. Real Madrid și-a dorit să îl aducă pe Mbappe în vară, când nu ar fi trebuit să achite nicio sumă de transfer în schimbul său, dar atacantul are șanse foarte mari să rămână la PSG până în 2024”, a scris și site-ul Goal.com.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367688.jpg
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
IERI LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51