Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star de la PSG, propus la 3 cluburi de top din Europa! Se poate întoarce în Spania, la o rivală a fostei sale echipe

Bianca Dumitru

Publicat 08/03/2022 la 18:10 GMT+2

Angel Di Maria s-ar putea despărți în următoarele luni de PSG. Argentinianul, căruia îi expiră contractul la finalul acestui sezon, le-ar fi cerut reprezentanților săi să îi găsească o echipă, iar aceștia au luat deja legătura cu Barcelona, Juventus și Atletico Madrid.

Angel Di Maria, Kylian Mbappé, Neymar et Mauro Icardi, les Quatre Fantastiques du PSG

Credit imagine: Getty Images

Angel Di Maria mai are contract cu PSG doar până la finalul acestui sezon. Argentinianul a discutat cu oficialii de pe Parc des Princes pentru prelungirea înțelegerii, însă cele două părți nu au ajuns la un acord.
În aceste condiții, atacantul s-ar fi decis să plece de la Paris la vară. Potrivit jurnaliștilor catalani de la El Nacional, Di Maria le-ar fi cerut reprezentanților săi să îi găsească o nouă echipă pentru următoarea stagiune.
Aceștia s-au conformat și l-ar fi propus deja pe argentinian la câteva echipe de top din Europa, cum ar fi Barcelona, Juventus și Atletico Madrid. Rămâne de văzut dacă vreuna dintre acestea se va arăta interesată de semnarea lui Angel Di Maria, a cărui cotă de piață este de 15 milioane de euro.
Di Maria este jucătorul lui PSG din 2015, adunând 288 de apariții în tricoul parizienilor, alături de care a cucerit 17 trofee pe plan intern. În cei 7 ani și jumătate petrecuți pe Parc des Princes, argentinianul a reușit 91 de goluri și 115 pase decisive.
De-a lungul carierei, fotbalistul în vârstă de 34 de ani a mai evoluat, printre altele, pentru Benfica, Real Madrid și Manchester United.
Citește și:

PSG îl vrea pe Marcus Rashford în locul lui Mbappe

PSG este aproape de a-l pierde la finalul acestui sezon pe Kylian Mbappe, care este dorit insistent de Real Madrid. Potrivit presei din Anglia, parizienii ar fi pus deja ochii pe un fotbalist pe care îl consideră perfect pentru a-i lua locul.
Este vorba despre Marcus Rashford, al cărui viitor la Manchester United este incert, în condițiile în care fotbalistul de 24 de ani nu este fericit cu ceea ce trăiește în prezent sub comanda lui Ralf Rangnick și ar putea pleca de pe Old Trafford.
Potrivit publicației Daily Mail, atacantul se gândește foarte mult la viitorul său și, deși nu a luat încă nicio decizie, în acest moment pare greu de crezut că va accepta să-și prelungească înțelegerea cu Manchester United, cu care mai are contract până în 2023.
Oficialii de pe Old Trafford nu vor să-l piardă gratis, dar Rashford nu este mulțumit de faptul că a prins foarte puține minute în ultimele luni. Fotbalistul este concentrat să-și recapete cea mai bună formă pentru a se asigura de prezența în echipa de start a lui Rangnick, care are însă un alt preferat în lot.
Conform sursei citate, PSG l-a vrut și vara trecută pe Marcus Rashford, atacantul fiind unul dintre preferații lui Mauricio Pochettino. Antrenorul se numără printre cei care ar putea să o preia pe United din următorul sezon, iar în aceste condiții viitorul englezului depinde foarte mult și de schimbarea care va avea loc pe banca tehnică a "diavolilor roșii" în vară.
Dacă actualul antrenor de la PSG va ajunge pe Old Trafford, Rashford va rămâne, cel mai probabil, la Manchester, în caz contrar existând posibilitatea ca el să se despartă de clubul la care s-a format.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo