Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un superstar din Premier League, ținta lui PSG! Al-Khelaifi renunță la Neymar pentru mutarea anului

Irina Aldea

Publicat 30/10/2021 la 16:38 GMT+3

PSG nu se bucură de glorie după cea mai spectaculoasă campanie de transferuri, astfel că Al-Khelaifi continuă să plănuiască transferuri care să transforme echipa de pe Parc des Princes într-o super-forță a fotbalului mondial.

Nasser Al Khelaifi, Neymar, Paris Saint-Germain

Credit imagine: Getty Images

PSG a avut parte în vară de o campanie de transferuri stelară, însă trupa lui Mauricio Pochettino nu pare pregătită să domine copios fotbalul mondial. Dimpotrivă, singurul care pare să funcționeze "ceas" în această formulă este Kylian Mbappe. Francezul își dorește cu orice preț să plece de pe Parc des Princes și să ajungă la Real Madrid, mutare care are toate șansele să se întâmple vara viitoare.
Așteptările au fost uriașe pentru PSG după fereastra de transferuri din vară, însă până acum, echipa nu a strălucit deloc, iar prestațiile noilor veniți au fost șterse, chiar și pentru marea speranță a șeicilor din conducerea lui PSG, Messi. Unul dintre cei mai criticați fotbaliști ai francezilor este Neymar, care pare să fie criticat atât pentru evoluțiile din teren, cât și pentru acțiunile din afara lui.

Neymar, pe făraș la PSG! Salah, dorit de Al-Khelaifi

Potrivit mai multor surse din presa din Spania și Italia, Nasser Al-Khelaifi ar fi dispus să renunțe la brazilian, chiar dacă acesta a semnat un contract nou de curând. El Nacional scrie că plecarea lui Neymar de la PSG ar reprezenta o mare lovitură și pentru Messi, care a ales trupa din Ligue 1 și pentru prietenia pe care o are cu starul brazilian.
Al-Khelaifi ar avea deja o variantă de rezervă în cazul în care primește oferta potrivită pentru Neymar. Șeicul a pus ochii pe Mohamed Salah, care are până acum la Liverpool un sezon de vis. Potrivit Calcio Mercato, PSG îl urmărește îndeaproape pe egiptean, care cere un salariu uriaș pentru prelungirea înțelegerii cu Liverpool.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo