Lionel Messi are parte de un început slab la noua sa echipă, Paris Saint-Germain. Sosit pe Parc des Princes în această vară după ce s-a despărțit de Barcelona, argentinianul nu s-a ridicat până acum la nivelul așteptărilor în cele trei partide pe care le-a disputat în tricoul parizienilor.
Începutul slab este continuat și de probleme medicale, potrivit presei din Franța. Lionel Messi nu va face deplasarea la Metz, acolo unde PSG va evolua mâine. Jucătorul argentinian a acuzat probleme la genunchiul stâng, iar în următoarele 48 de ore urmează să facă o investigație amănunțită.
Ligue 1
Pochettino, în mare dificultate! Un titular indiscutabil de la PSG va lipsi o perioadă semnificativă
ACUM 15 ORE
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png

Lionel Messi, tensiuni cu Mauricio Pochettino

Etapa trecută, Lionel Messi a fost schimbat în minutul 76 de către Mauricio Pochettino, la scorul de 1-1 în timpul partidei contra celor de la Olympique Lyon. Imediat după schimbare, Messi a părut deranjat de decizia antrenorului argentinian, refuzând să bată palma cu acesta.
În cele din urmă, Paris Saint-Germain a obținut pe final victoria, grație golului marcat de către Icardi în prelungiri. În timp ce toți colegii săi de pe banca de rezerve sărbătoreau golul victoriei, Lionel Messi a fost surprins de camerele de luat vederi reacționând târziu la golul lui Icardi, părând în continuare afectat de schimbarea efectuată în minutul 76 de către Pochettino.
În acest moment, Paris Saint-Germain se află pe primul loc în Ligue 1 după 6 etape, cu 18 puncte.
Premier League continuă în acest weekend la Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Ligue 1
Afirmația lui Pochettino despre Messi care i-a enervat pe Neymar și Mbappe! "Am avut o problemă"
ACUM 20 ORE
Ligue 1
Sergio Ramos trăiește un coșmar fără sfârșit! Ibericul nu va debuta nici în această săptămână la PSG
ACUM O ZI