Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Victorie pentru PSG la debutul lui Ramos! Neymar a ieșit de pe teren pe targă după o accidentare dură

Bianca Dumitru

Publicat 28/11/2021 la 16:32 GMT+2

PSG s-a impus în această după-amiază cu scorul de 1-3 pe terenul celor de la St. Etienne. Lionel Messi a dat trei pase de gol, Sergio Ramos a debutat, iar Neymar a suferit o accidentare dură.

Sergio Ramos, la debutul pentru PSG

Credit imagine: Getty Images

PSG a ajuns la 40 de puncte după primele 15 etape din Ligue 1, fiind lider detașat al clasamentului. Parizienii au câștigat astăzi fără prea mari emoții pe terenul ultimei clasate, St. Etienne, cu scorul de 1-3.
Prima reușită a partidei a fost semnată de Neymar, în minutul 5, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. În minutul 25, gazdele au preluat conducerea, după un gol al lui Bouanga. St. Etienne a rămas, însă, în inferioritate numerică în minutul 45, după ce Kolodziejczak a văzut cartonașul roșu, iar parizienii au profitat imediat, restabilind egalitatea în al doilea minut de prelungiri, prin Marquinhos, după o lovitură liberă executată de Messi.
În repriza a doua, după câteva ocazii ratate de Mbappe și Messi, Di Maria și Marquinhos l-au învins pe goalkeeper-ul celor de la St. Etienne, amândoi din pasele fostului decar al Barcelonei.

Sergio Ramos a debutat la PSG

Meciul cu St. Etienne a marcat și debutul fostului fundaș al celor de la Real Madrid. Sergio Ramos, care s-a confruntat în acest an cu mai multe accidentări care l-au ținut vreme îndelungată departe de gazon, a îmbracat astăzi pentru prima dată tricoul lui PSG, fiind integralist în deplasarea de la St. Etienne.
Ibericul în vârstă de 35 de ani a avut o prestație bună, iar conform site-ului SofaScore a avut 94% dintre pase reușite, fiind notat cu 7,2.
Cea mai mare notă a meciului i-a fost acordată lui Lionel Messi, care după cele 3 assist-uri a primit 8,7. La polul opus s-au aflat Mbappe și Neymar, care au primit cele mai mici note, 5,6, respectiv 6,1.
Brazilianul s-a aflat pe teren pentru 88 de minute, fiind schimbat după ce a suferit o accidentare dură, calcând strâmb cu piciorul stâng.
Pentru PSG urmează miercuri, de la ora 22:00, partida cu Nice, care este pe locul 3 în clasamentul din Ligue 1, cu 26 de puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo