Prezentat în urmă cu o săptămână de către cei de la Paris Saint-Germain, Messi se antrenează intens pentru debutul la noua sa echipă. Nefiind încă la capacitate maximă, Lionel Messi se antrenează intens pentru a ajunge în cea mai bună formă. Noul său club, Paris Saint-Germain, a postat un videoclip pe contul de Twitter, de la antrenamentele echipei.
În imaginile postate de PSG îl putem observa pe Lionel Messi la treabă, alături de noii săi colegi. Din videoclipul care durează doar 60 de secunde, se vede cum Messi nu și-a pierdut din strălucire, chiar dacă nu este la capacitate maximă, punându-le probleme serioase noilor săi coechipieri, atunci când este cu mingea la picior.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
23/09/2021 LA 12:26

Messi, așteptat să își facă debutul pe 29 august

Fanii lui PSG trebuie să mai aștepte până la debutului lui Lionel Messi în tricoul lui PSG. Potrivit celor de la Sky Sports, argentinianul este așteptat să își facă debutul pe 29 august, atunci vicecampioana din Ligue 1 se va deplasa la Reims. Messi încă nu este în cea mai bună formă, după vacanța pe care a avut-o în urma succesului din această vară, atunci când a câștigat în premieră Copa America alături de naționala Argentinei.
Până acum, PSG a câștigat cele două partide din Ligue 1, cu Troyes și Strasbourg. În primele două etape, Mauricio Pochettino nu a avut la dispoziție întregul lot, jucători precum Messi, Sergio Ramos, Donnarumma, Di Maria sau Neymar fiind indisponibili. Următorul meci al celor de la PSG va avea loc vineri seară, atunci când trupa lui Pochettino se va deplasa la Brest.
Premier League continuă în acest weekend la Eurosport
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Ligue 1
Fotbalul francez, sub "asediu". Noi scene de război la partida Angers – Marseille
23/09/2021 LA 11:20
Ligue 1
AS Monaco a schimbat mai mult de jumătate de echipă la ultimul meci de campionat. Cum a fost posibil
23/09/2021 LA 08:35