Articol scris de Andrei Nicolae
Wijnladum a ajuns la Paris Saint-Germain în calitate de jucător liber de contract, după ce contractul său cu Liverpool a expirat. Oldanezul a fost ca și transferat la Barcelona, însă gruparea din hexagon a intervenit în ultimul moment și l-a convins pe mijlocaș să semneze pe o perioadă de trei ani.
Situația olandezului nu pare să fie una benefică pentru acesta, la câteva luni de la transferul său. Wijnaldum a sperat că va fi o piesă de bază în echipa tehnicianului argentinian, însă mijlocașul central a fost folosit titular în doar jumătate din meciurile pe care le-a disputat în Ligue 1. Olandezul a strâns de asemenea și cinci partide în Champions League, unde a reușit să marcheze de două ori.
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 7 ORE
Jucătorul de 31 de ani crede că mai are multe de arărat și ia în considerare o mutare chiar la sfârșitul acestui sezon. Atletico Madrid este una dintre echipele care analizează atent situația mijlocașului. Wijnaldum nu ar refuza o ofertă din partea madrilenilor, însă trupa de pe Wanda Metropolitano va trebui să înainteze o ofertă benefică pentru PSG, ținând cont de cerințele financiare ale parizienilor.
Citește și:

Wijnaldum poate umple golul lăsat de Hector Herrera

Un eventual transfer al lui Wijnaldum ar rezolva o problemă în compartimentul median al lui Simeone, care va fi afecat de plecarea lui Hector Herrera la Houston Dynamo. Astfel, olandezul devine o țintă interesantă pentru madrileni.
Transferul mijlocașului batav nu este vizat doar de clubul din LaLiga. West Ham, Aston Villa și Newcastle vor la rândul lor să intre în cursa pentru semnătura olandezului, în speranța de a-l aduce înapoi în Premier League.
Premier League
Mbappe: "E chestiune de zile!". Celebrul L'Equipe anunță "bomba anului" pe piața transferurilor
ACUM 12 ORE
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27