Zinedine Zidane este foarte aproape să accepte oferta celor de la PSG. Deși se părea că fostul antrenor al Realului nu ia în calcul preluarea campioanei Franței, șefii de pe Parc de Princes l-au convins și este doar o chestiune de timp până când anunțul va deveni oficial. Astfel, Mauricio Pochettino va fi demis, deși asta implică plata unor compensații finanaciare de peste 10 milioane de € către argentinian și staff-ul său.
Presa din Hexagon a scris astăzi că Zidane s-a deplasat în Qatar pentru a stabili ultimele detalii contractuale. Este posibil ca PSG să fi acceptat ca antrenorul de 49 de ani să conducă în paralel și naționala Franței, urmând a fi numit selecționer după Mondialul din Qatar.
Zidane este practic un garant al performanței, trofeele cucerite cu Real Madrid fiind o dovadă clară în acest sens, în special cele din Champions League. PSG are ca obiectiv principal să devină regina Europei cât mai repede posibil, iar venirea lui Zidane pe bancă ar fi un mare pas în față.
Fotbal
Cele mai scumpe 10 transferuri în Premier League din toate timpurile
IERI LA 15:22
Citește și:

Zidane și Pogba, la pachet la PSG

În plus, PSG va avea o misiune mai ușoară în a convinge anumiți jucători să se alăture proiectului. Conform RMC Sport, prima mare lovitură pe care o vor da parizienii după numirea lui Zidane ca antrenor va fi Paul Pogba. Mijlocașul este liber de contract, după ce și-a terminat socotelile cu Manchester United.
Pogba este aproape de o revenire la Juventus, dar sursa citată scrie că negocierile tergiversează tocmai pentră că francezul așteaptă să afle dacă Zidane va accepta oferta de la PSG. În acest caz, Pogba este gata să o lase cu ochii în soare pe "Bătrâna Doamnă" și să semneze cu parizienii.
Pogba și-a manifestat public admirația pentru Zidane de-a lungul timpului și nu vrea să rateze șansa de a lucra cu idolul său. Pe când era la Manchester United, iar Zidane era antrenor la Real Madrid, Pogba a fost legat de un transfer pe Bernabeu. Această variantă a căzut după ce antrenorul francez a decis în vara trecută să plece de la Real și să ia o pauză.
PSG are nevoie de un jucător ca Pogba, pentru că în afară de Marco Verratti niciun mijlocaș central nu este indispensabil echipei. Fotbaliști precum Leandro Paredes, Danilo Pereira, Idrissa Gueye sau Ander Herrera au fost puși pe lista de transferuri, în timp ce Wijnaldum a avut evoluții sub așteptări. Clubul ar vrea să scape și de olandez, însă acesta va pleca cu greu, deoarece are un salariu uriaș, pe care nu l-ar câștiga în altă parte.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Serie A
Paul Pogba la Juventus, afacere încheiată! Mijlocașul va câștiga jumătate din cât i-a propus United
23/06/2022 LA 19:47