Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zinedine Zidane, planul B pentru PSG, în cazul în care Pochettino eșuează la Paris

Alex Masgras

Actualizat 21/09/2021 la 17:28 GMT+3

Mauricio Pochettino se află în centrul atenției de câteva zile după ce l-a schimbat pe Lionel Messi în timpul partidei cu Olympique Lyon din weekend.

Zinedine Zidane

Credit imagine: Getty Images

Paris Saint-Germain se află pe prima poziție în Ligue 1 după primele 6 etape, cu maximum de puncte. Cu toate acestea, poziția lui Mauricio Pochettino nu este cea mai sigură în acest moment, tensiunea plutind asupra clubului parizian.
În timpul derby-ului din weekend cu Olympique Lyon, câștigat de PSG în prelungiri cu scorul de 2-1, Mauricio Pochettino a luat o decizie foarte interesată, intens discutată după partidă. Antrenorul argentinian l-a înlocuit în minutul 76 pe Messi cu Hakimi, reacția de nemulțumire a fostului jucător de la Barcelona fiind evidentă. Acesta a refuzat să dea mâna cu Pochettino, iar la faza golului victoriei marcat de Icardi, argentinianul nu a părut foarte entuziasmat.
A doua zi după partidă, o rudă a președintelui de la PSG, Naser Al-Khelaifi, a postat pe contul său de Twitter ceva ce poate fi interpretat atât ca o glumă, dar și ca o amenințare, referitor la viitorul acestuia la Paris.
Arsenal - Tottenham va fi duminică de la ora 18.30 pe Eurosport 1

Zidane, planul B pentru cei de la PSG?

Zinedine Zidane s-a despărțit la finalul sezonului trecut de Real Madrid, fiind în acest moment un antrenor liber de contract. Luni seară, cei de la El Chiringuito au anunțat că Zinedine Zidane este planul B al conducerii celor de la Paris Saint-Germain în cazul în care Mauricio Pochettino nu își îndeplinește obiectivele în capitala Franței.
La începutul acestei veri, mai multe oameni din lumea fotbalului s-au întrebat dacă nu cumva vestiarul lui PSG este prea greu de gestionat de către antrenorul argentinian. Chiar dacă în campionat totul pare să meargă așa cum trebuie, PSG a fost criticată după remiza de pe terenul celor de la Club Brugge din UEFA Champions League, atunci când i-a folosit din primul minut pe Mbappe, Messi și Neymar.
Chiar dacă spaniolii anunță că PSG ia în calcul aducerea lui Zidane, rămâne de văzut dacă fostul antrenor de la Real Madrid ar merge la o echipă rivală a lui Marseille. În luna iulie, cei de la L’Equipe scriau despre faptul că pentru Zinedine Zidane, următoarea destinație va fi echipa națională a Franței, acolo unde Didier Deschamps nu a avut parte de cele mai convingătoare rezultate în ultima perioadă.
Programul meciurilor din Premier League în etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo