Zlatan Ibrahimovic este recunoscut pentru felul său unic de a spune lucurilor pe nume, iar suedezul nu a făcut rabat de la declarații tari nici la ultimul său interviu acordat pentru presa italiană.
Atacantul Milanului a recunoscut că l-a sfătuit ăe Mbappe să plece la Real Madrid, dar că în același timp le-a spus celor de la PSG să nu-l vândă pe francez.
"L-am sfătuit pe Kylian Mbappe să plece de la Paris Saint Germain, este adevărat. I-am spus să meargă la Real Madrid. Mbappe are nevoie de un mediu mult mai structurat, așa cum este cel de la Real Madrid. Doar că, apoi, i-am spus președintelui de la PSG să nu îl vândă", a spus Zlatan într-un interviu acordat pentru Corriere della Sera, citat de Marca.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
După toate probabilitățile, Mbappe va ajunge la Real Madrid în vara viitoare. Cei de la PSG depun toate eforturile pentru a-l convinge pe atacant să semneze un nou contract, dar acesta a refuzat toate ofertele de până acum și pare decis să plece gratis în 2022, clubul de pe Bernabeu fiind cea mai posibilă destinație a sa.
Citește și:

Zlatan Ibrahimovic a contestat Balonul de Aur câștigat de Messi

În același interviu, Ibrahimovic a comentat și cel mai fierbinte subiect al acestei perioade, și anume acordarea Balonului de Aur lui Lionel Messi, decizie atât de mult contestată în fotbalul mondial. Deși este un fan declarat al argentinianului, Zlatan a menționat că de această dată starul lui PSG nu merita prestigiosul trofeu.
"Lionel Messi trăiește pentru fotbal. Dar Robert Lewandowski merita Balonul de Aur anul acesta", a spus suedezul.
Printre altele, "Ibra" a povestit și un episod mai puțin cunoscut din trecutul apropiat, acela în care a fost la un pas să ajungă la Napoli, fiind împins de dorința de a-i călca pe urme lui Maradona.
"Când am văzut un documentar despre Maradona, mă hotărâsem să merg la Napoli pentru a câștiga Scudetto. Mă săturasem de America și mă gândeam să plec.Mutarea la Napoli era perfectată, dar apoi De Laurentiis l-a concediat pe Ancelotti și totul s-a schimbat. Așa că l-am întrebat pe Mino (n.r. Mino Raiola, impresarul său) care este cea mai proastă echipă pe care o pot schimba? Mi-a răspuns: "ieri Milan a pierdut cu 5-0 la Bergamo", iar eu i-am spus hotărât că merg la Milan", a mai dezvăluit actualul atacant al "rossonerrilor".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53