Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Acest transfer ar declanșa nebunia în Franța! Unde ar putea ajunge Cristiano Ronaldo

Romeo Ene

Actualizat 24/08/2022 la 18:50 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu pare încântat de ideea de a rămâne la Manchester United, portughezul dorindu-și să evolueze la o echipă care joacă în UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo, Premier League, Manchester United 2022-23

Credit imagine: Getty Images

Mai multe echipe au refuzat posibilitatea de a-l transfera pe starul portughez, iar ultima formație interesată de serviciile sale este Marseille, conform caughtoffside.com.
Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a fost subiectul multor speculații în această vară. De altfel, el nu a fost folosit titular de Erik ten Hag în meciul cu Liverpool, fiind trimis pe teren în minutul 86.
Astfel, zvonurile au fost alimentate de acest aspect, iar portughezul nu și-ar mai dori să rămână pe Old Trafford.
Fostul fotbalist francez, Jean-Charles De Bono, a precizat că Marseille se gândește să-l transfere pe Ronaldo, după ce clubul francez va face o analiză amănunțită a ceea ce înseamnă impactul economic al unui asemenea jucător.
"Sunt mai multe motive care mă fac să cred că Ronaldo ar putea ajunge la Marseille. Știm cu toții faptul că el are un salariu uriaș la United. Astăzi, în cadrul clubului, se face o analiză pentru a vedea ce ar putea aduce Ronaldo clubului din punct de vedere financiar. Asta s-a întâmplat și la PSG când l-a transferat pe Messi.
Conducerea a decis să studieze care ar fi impactul economic sosirii lui Ronaldo la Marseille. Ar fi sponsori care ar veni din toată lumea, ar însemna profit pentru club. Mai este și vânzarea de tricouri. Olympique Marseille ar vinde și mai multe tricouri în toată lumea. Toți suporterii și-ar dori să îl vadă pe Ronaldo în tricoul lui OM. Eu am speranțe", a declarat Jean-Charles De Bono, conform footballclubdemarseille.fr.
CITEȘTE ȘI:

Cristiano Ronaldo caută în continuare să plece de la United

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, vrea să plece de la Manchester United. Indiferent de rezultatele echipei, lusitanul își va căuta o noua formație, până când campania de transferuri se va termina.
Ronaldo a fost refuzat de marile echipe ale Europei, iar acum lusitanul este în căutarea unei noi variante de transfer, dorința lui fiind să joace în Champions League.
În cazul în care nu va reuși să plece de la United în această vară, cel mai probabil lusitanul va forța o mutare în iarnă, după Cupa Mondială din Qatar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo