Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Cicâldău, întors din drum! Mijlocașul român ar putea ajunge în Ligue 1

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/08/2022 la 12:25 GMT+3

Alexandru Cicâldău nu va mai continua la Galatasaray. Cu toate că presa din Turcia anunțase că românul de 25 de ani va fi împrumutat la Sivasspor, fotbalistul ar putea ajunge la o formație din Ligue 1.

Alexandru Cicâldău (Galatasaray)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Din cauza faptului că Alexandru Cicâldău nu intră în viziunea lui Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray, mijlocașul va părăsi formația Cim Bom Bom. În trecut, Sampdoria a insistat pentru transferul fotbalistului, însă oficialii celor de la Galatasaray au refuzat oferta.
Potrivit L'Equipe, românul este acum în vizorul lui Nantes, echipă care dorește să efectueze mai multe transferuri înainte de finalul perioadei de mercato. Francezii sunt în căutarea unui număr 10, iar potrivit sursei citate, principala țintă a acestora, pentru poziția menționată, este Alexandru Cicâldău.
Deși presa din Turcia îl dădea pe Cicâldău ca și împrumutat la Sivasspor, se pare că mutarea nu se va mai materializa, un transfer fiind și în interesul lui Galatasaray.
Conform sabah.com.tr, Galata vrea minim 7,5 milioane de euro pentru Cicâldău, sumă pe care Nantes, cel mai probabil, o va oferi.
Alexandru Cicâldău a ajuns la Galatasaray în vara anului trecut, fiind cumpărat de la Universitatea Craiova pentru 6,5 milioane de euro. Pentru formația Cim Bom Bom, Cicâldău a jucat 41 de partide, marcând 5 goluri și oferind 4 pase decisive.
Citește și:

Cicâldău a fost om de bază la Galata, în perioada lui Fatih Terim

Ajuns în vara trecută în Turcia, Alexandru Cicâldău a fost transferat la cererea lui Fatih Terim, legendarul antrenor al Galatei.
"Împăratul" a fost însă demis, în luna ianuarie a acestui an, după un conflict pe care l-a avut cu președintele formației, Burak Elmas, dar și din cauza unei prime părți de sezon foarte slabe. La plecarea lui Terim, Galatasaray ocupa locul 12 în Turcia, cu 27 de puncte acumulate în 20 de partide.
În perioada în care acesta antrena echipa, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, cei doi români transferați la cererea lui, jucau constant la formația Cim Bom Bom.
Odată cu schimbarea antrenorului, cei doi fotbaliști români au fost folosiți tot mai rar, Galatasaray încercând să renunțe la serviciile acestora.
În această vară, Olimpiu Moruțan a fost cedat la Pisa, iar acum Alexandru Cicâldău este și el foarte aproape de plecare, o mutare care i-ar fi benefică fotbalistului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo