Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexis Sanchez a fost primit în stil mare în Franța, după transferul la Marseille

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 10/08/2022 la 12:14 GMT+3

Alexis Sanchez, fotbalistul în vârstă de 33 de ani care s-a despărțit în această săptămână de Inter, s-a înțeles cu formația franceză Olympique de Marseille. Chilianul a fost primit în stil mare de către fanii noii sale echipe.

Alexis Sanchez

Credit imagine: Twitter

Articol scris de Alex Ioniță
Oficialii celor de la Marseille au anunțat că au ajuns la un acord cu Alexis Sanchez, care se despărțise recent de Inter. Fotbalistul a ajuns în cursul zilei de marți în Franța, unde a avut parte de o primire în stil mare.
Fanii lui OM l-au așteptat pe fotbalist cu torțe, fumigene și cântece. Odată ajuns în mijlocul suporterilor, Sanchez a bătut palma cu aceștia și a făcut poze, în timp ce fanii îi scandau numele.
Totuși, o întâmplare nefericită era cât pe ce să se întâmple, chilianul împiedicându-se de un tub de confetti și fiind aproape să se accidenteze, încă din primele minute petrecute în Franța.
Pentru Alexis Sanchez, Olympique Marseille este al 9-lea club din carieră, primul din Franța. Fotbalistul a mai jucat la Cobreloa, Udinese, Colo-Colo, River Plate, Barcelona, Arsenal, Manchester United și Inter.
Citește și:

Inter are datorii față de Alexis Sanchez

Clubul italian Inter Milano va trebui să îi plătească lui Alexis Sanchez suma de 10 milioane de euro, potrivit publicației italiene Corriere dello Sport. Datoria s-a acumulat pe fondul salariilor restante, pe care jucătorul ar fi trebuit să le încaseze.
Datorită rezilierii contractului, care mai avea un an până la expirare, clubul italian s-a obligat să îi plătească lui Sanchez salariile restante, dar, fiind vorba de o reziliere, plata trebuie făcută imediat.
Alexis Sanchez a jucat pentru Inter în perioada 2020-2022, evoluând în 108 partide și reușind 20 de goluri și 23 de pase decisive.
În prezent, fotbalistul de 33 de ani este cotat de site-ul transfermarkt.com la 3,5 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo