Noul antrenor al echipei de fotbal PSG, Christophe Galtier, a introdus reguli stricte în vestiarul campioanei Franţei, iar şefii clubului sunt mulţumiţi de primele efecte, scrie joi site-ul RMC Sport.
Christophe Galtier este susţinut de directorul sportiv Luis Campos, venit şi el de curând la PSG. Noile reguli ale vieţii de grup, puse rapid în aplicare la centrul de antrenament de la Camp des Loges, menţin această disciplină.
Citește și:
Ligue 1
PSG, decizie fără precedent pentru a-i forța pe unii jucători să plece! Nume mari se află pe listă
ACUM 14 ORE

Regulile lui Galtier sunt pe placul lui Al-Khelaifi

Jucătorii trebuie să vină la antrenament între orele 8:30 şi 8:45, după cum a explicat L'Equipe. Cei care întârzie nemotivat vor fi trimişi acasă şi nu li se va acorda nicio şedinţă individuală de pregătire.
La micul dejun şi la prânz, jucătorii nu au voie cu telefoane mobile. Galtier şi Campos vor să încurajeze discuţiile la masă şi să menţină buna dispoziţie deja din culise. Schimbări dorite de preşedintele Nasser Al-Khelaifi. "Nu mai vrem sclipici, bling-bling, e sfârşitul paietelor", a declarat oficialul clubului în urmă cu mai bine de o lună pentru ziarul Le Parisien.
Şefii lui PSG sunt deja foarte mulţumiţi de noua disciplină şi de spiritul de echipă insuflat grupului. Rămâne de văzut dacă această situaţie va dura pe tot parcursul sezonului. După turneul din Japonia, primul meci oficial al sezonului va avea loc cu ocazia Trofeului Campionilor, pe 31 iulie, împotriva lui FC Nantes, la Tel Aviv.
Sursa: Agerpres
Ligue 1
Rareș Ilie, lăudat și în presa din Italia! Cu cine este comparat fostul rapidist
ACUM 17 ORE
Ligue 1
PSG vinde excelent! Suma uriașă încasată pe un atacant fără niciun gol marcat pentru prima echipă
ACUM 17 ORE