Cristiano Ronaldo nu poate accepta că Manchester United nu va juca în Champions League și le-a transmis șefilor de pe Old Trafford că își dorește să plece. Starul de 37 de ani nu s-a prezentat la reunirea lotului, invocând motive familiale, astfel că nu s-a deplasat cu echipa în turneele de pregătire din Thailanda și Australia.
United nu vrea să renunțe la Ronaldo, însă acesta nu pare decis să dea înapoi și agentul său îi caută echipă. Chelsea pare cea mai interesată formație de serviciile sale, dar presa din Franța scrie că celebrul Jorge Mendez l-a propus pe Ronaldo și la PSG.
Citește și:
Premier League
Ronaldo ar putea rămâne liber de contract! Decizia luată de United după eșecul cu Brentford
ACUM 12 ORE

Cristiano Ronaldo, refuzat de PSG

Conform Le Parizien, șefii de pe Parc de Princes au respins din start această variantă, argumentând în diferite feluri refuzul. În primul rând, PSG a avut serioase pierderi financiare și nu și-ar mai putea permite încă un jucător cu salariu stelar. Ronaldo câștigă în jur de 30 de milioane de € pe sezon la United și e greu de crezut că ar fi mers la PSG pe o sumă mai mică.
În al doilea rând, parizienii au explicat că Ronaldo este un jucător în jurul căreia să se facă o echipă, iar PSG va construi tot de acum înainte în jurul lui Kylian Mbappe, care este omul numărul unu în cadrul lotului, peste Messi sau Neymar.
Nu în ultimul rând, PSG traversează o perioadă de schimbare și va încerca să aducă jucători care să muncească pe brânci, în loc de fotbaliști cu nume importante, pe salarii foarte mari. De altfel, cooptarea lui Luis Campos în conducerea sportivă și instalarea lui Christopher Galtier pe banca tehnică sunt semne clară că Al Khelaifi nu mai este dispus să arunce cu banii pe jucători de talie mondială, ci dorește construirea unei echipe cu identitate, chiar dacă acest lucru va necesita timp.
Astfel, Cristiano Ronaldo nu intră sub nicio formă în planurile celor de la PSG. Campioana Franței ar fi fost un club ideal pentru portughez, la care ar fi putut marca o sumedenie de goluri, continând să bată recorduri în plan personal.
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
IERI LA 13:41
Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
IERI LA 07:20